субота, 26 березня 2022 12:17

Спецтема: Війна Росії проти України

На Харківщині українські військові пішли у контрнаступ

На Харківщині українські військові пішли у контрнаступ
novyny.live

У свій професійний день на Харківщині військові Збройних Сил України не лише захищають свої позиції, а й переходять в контрнаступ.

У напрямку Малої Рогані вже звільнили кілька населених пунктів, зараз там тривають бої, повідомив у Телеграм керівник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: По Харкову окупанти гатять з "Градів" та "Ураганів" - куди найчастіше цілиться противник

"Тривають бої і на Ізюмському напрямку, там наші війська також тримають оборонні позиції", - сказав чиновник.

Сьогодні нацгвардійці святкують свій професійний день. Синєгубов передав окреме вітання Східному територіальному управлінню Нацгвардії, а також Національній академії Нацгвардії.

"Ви молодці, ви тримаєте передові позиції та захищаєте рідну землю - це почесна місія. Сьогодні вами пишається вся країна", - наголосив він.

На Харківщині українські війська нищать ворожу живу силу та техніку. У Харківському районі зранку 92-га механізована бригада та військовослужбовці харківського гарнізону знищили ворожих розвідників і командира роти разом з них. Узяли в полон 17 окупантів, 15 з яких мобілізовані з так званих ЛДНР.

Зараз ви читаєте новину «На Харківщині українські військові пішли у контрнаступ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі