середа, 24 лютого 2016 12:36

"Ми переможемо агресора і будемо жити у процвітаючій країні"- у Полтаві пройшов форум волонтерів
5

Фото: Леся ІВАНУСЬ

Сьогодні у Полтаві вперше пройшов Форум волонтерів. У заході взяло участь близько 80-ти добровольців міста.

Зустрілися щоб поділитися досвідом, розповісти про реалізовані проекти і плани на майбутнє.

"В Україні волонтерський рух зародився через військові дії на сході України. Це нас об'єднало. Ми багато реалізували за цей час. Звичайно, є багато проблем. Але я переконаний, що ми переможемо агресора і будемо жити у сильній і процвітаючій країні. Я вірю в це на 100 відсотків" - сказав владика Федір, архієпископ Полтавський та Кременчуцький.

Крім волонтерів, які допомагають бійцям в АТО, на захід прийшли й інші: які піклюються про безхатьків, наркоманів, безпритульних тварин.

"Ми допомагаємо дітям із незахищених сімей та переселенців. Їздимо по інтернатах, дитячих будинках. Ставимо там вистави, роздаємо подарунки. Усе для того, щоб подарувати малюкам радість"- розповів волонтер Дмитро із корпусу "Незвичайні люди".

Також на форумі озвучили інтернет-опитування. В людей запитували, чи можуть волонтери бути корисливими. Більшість відповіли, що ні.

Зараз ви читаєте новину «"Ми переможемо агресора і будемо жити у процвітаючій країні"- у Полтаві пройшов форум волонтерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі