четвер, 25 листопада 2021 20:28

Масштабна ДТП у Харкові: фура розчавила таксі разом із пасажирами
12

Фото: t.me/police_kh_region

У Харкові на Окружній сталася масштабна ДТП: зіштовхнулися три легковика та дві вантажівки, одна з яких розчавила автомобіль таксі.

У момент аварії в таксі, яке розчавила фура зі щебенем, знаходилися три людини, повідомляє пресслужба поліції Харківської області. Остаточна кількість загиблих наразі встановлюється.

"ДТП із фурою, автомобілем таксі та вантажівкою, що перевозила продукти АТБ, сталася сьогодні ввечері у районі ресторану "Роза вітрів" біля виїзду з 602-го мікрорайону. Фура, що перевозила щебінь, перекинулася і буквально розчавила легковик служби таксі", - повідомляють очевидці.

На місці працюють рятувальники, швидка допомога та поліція. Рятувальники намагаються підняти авто та дістати тіла таксиста і бабусі з дитиною, яких він віз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рейсовий автобус Москва-Кременчук вилетів із траси: подробиці й фото

Поблизу села Карпилівка в Лубенському районі на Полтавщині перекинувся рейсовий автобус із 22 пасажирами. У результаті постраждали водій і 10 пасажирів. Автобус прямував із Луганщини до Києва.

Зараз ви читаєте новину «Масштабна ДТП у Харкові: фура розчавила таксі разом із пасажирами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі