середа, 04 травня 2016 11:49

Майстер училища за отримання хабара може сісти на 10 років

Майстер училища за отримання хабара може сісти на 10 років

У Вінниці затримали майстра виробничої практики професійно-технічного навчального закладу за вимагання та отримання хабара розміром 1500 гривень. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років, повідомляє прес-служба прокуратури Вінницької області.

"Працівниками прокуратури та Вінницького міськвідділу поліції проведено спільну операцію. Затримано майстра виробничої практики одного з професійно-технічних навчальних закладів міста на вимаганні та отриманні неправомірної вигоди від студента того ж закладу. Гроші брав за врахування проходження практики та допуск до іспитів", - зазначив прокурор Вінницької місцевої прокуратури Сергій Козир.

Затриманому суд обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Проводяться першочергові слідчі дії для з'ясування обставин кримінального правопорушення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сільський голова вимагав хабар 3 тисячі доларів

Нагадаємо, голова відділення внутрішньої безпеки Харківського прикордонного загону попався на хабарі. Крім нього, правоохоронці також затримали цивільну особу, яка пропонувала неправомірну вигоду за безперешкодне незаконне перевезення товарів через держкордон. Затримання провели при передачі неправомірної вигоди у вигляді 9800 доларів США.

Зараз ви читаєте новину «Майстер училища за отримання хабара може сісти на 10 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі