середа, 15 березня 2017 16:24

Люди вдруге за день перекрили вулицю і шукають депутатів

У Вінниці громадські активісти будуть блокувати центр міста поки депутати облради не ухвалять звернення про підтримку блокади Донбасу. Вдруге за день рух по вулиці Соборній перекрили. Засідання ігноруює вся фракція БПП. Збираються їхати до голови фракції додому, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Автор: Олександр Гандзій
  Перекриття вулиці Соборної у Вінниці
Перекриття вулиці Соборної у Вінниці

"За регламентом я буду переносити засідання сесії допоки цього вимагатиме президія. Оголошуємо перерву до 17 години, а далі подивимось. Про сесію оголосили лише вчора, тому всі не можуть зібратися" , - каже голова облради Анатолій Олійник.

Навпроти облради люди безперервно ходять по пішохідному переходу. Вигукують "Ходимо-ходимо, правду знаходимо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми не можемо торгувати з тими, з ким воюємо" – кримський доброволець

Автор: Олександр Гандзій
  Перекриття вулиці Соборної у Вінниці
Перекриття вулиці Соборної у Вінниці

"Керівництво затягує час, обіцяє обговорити і скласти новий текст звернення. Це звичайне затягування часу. Сьогодні над нами знущаються дві партії – БПП, які не прийшли у повному складі і Радикальна партія від якої є лише 2 депутати. Вони нехтують нашим часом і зривають сесію", - коментує ситуацію депутат Олексій Фурман.

Позачергову сесію Вінницької обласної ради вимагали вінницькі активісти. Депутати не зібралися ухвалити звернення на підтримку торгової блокади непідконтрольних районів Донбасу. На сесію приїхали 34 депутати із 84.

Зараз ви читаєте новину «Люди вдруге за день перекрили вулицю і шукають депутатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі