понеділок, 02 грудня 2019 14:35

Кіт задушив 9-місячну дитину

Кіт задушив 9-місячну дитину
Кіт задушив дитину

В одному із сіл Липовецького району Вінниччини задихнулася 9-місячна дівчинка. За даними медиків і правоохоронців, причиною смерті став кіт, який заліз до візочка й сів дитині на обличчя.

Нещасний випадок трапився 30 листопада. 22-річна матір поставила візочок зі сплячим немовлям на подвір'ї і на деякий час відійшла. Коли ж повернулася, то побачила, що звідти вистрибнув кіт, а її донька уже не подавала ознак життя, повідомляє vinbazar.com.

Перелякана жінка викликала швидку, однак лікарі лише констатували смерть.

Тіло дитини направлено на судово-медичну експертизу. Поліція уже відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України з відміткою "нещасний випадок".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали котів, які виглядають наче демонята

У Подільському районі Одеської області новонароджену дівчинку живцем закопала 24-річна мати. До поліції звернулися працівники районної лікарні, які повідомили про молоду жінку з підозрою на незаконний аборт. Після того, як її оглянули лікарі, жінка покинула медичний заклад. Жінка спочатку запевняла, що у неї стався викидень. Плід вона закопала в городі. Однак розтин показав, що дитина народилася доношеною і живою.
За скоєне жінка отримала 3 роки в'язниці з іспитовим терміном 2 роки.

Зараз ви читаєте новину «Кіт задушив 9-місячну дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі