четвер, 12 червня 2014 18:34

Головного лікаря шкірвендиспансера не пустили на роботу
7

Фото: Анна Бова

Сьогодні працівники обласного шкірвендиспансеру перекрили рух по вулиці Першотравнева у Вінниці. Це сталося о 9-й ранку. Разом із лікарями були представники Народної самооборони. Так висловили протест проти призначення на посаду головного лікаря - 36-річного Максима Третьякова за розпорядженням голови облради Сергія Свитка.

Лікарі розповідають, що Свитко видав розпорядження, але на ньому не розписався. Лише поставив печатку. У документі йдеться, що Третьяков тимчасово виконуватиме обов'язки головного лікаря. Медики диспансеру обурилися.

Аби висловити своє невдоволення - лікарі зібрались усім колективом на третю годину дня. Запросили на зустріч керівництво облради. Очікували, що приїде Наталія Солейко та Сергій Свитко. Їм телефонували на роботу. Втім, вони не прийшли. Натомість виступили депутати обласної ради.

"Це розпорядження мені принесли вчора на підпис. Я зразу сказав, що його не підпишу. При тому половина інших комісій теж не підписало. Відповідно воно не є дійсним. По такому розпорядженню навіть не можливо нарахувати зарплату" - говорить голова постійної комісії з питань комунальної власності та приватизації обласної ради Микола Форманюк.

За Сергія Третьякова виступила Наталія Мазорчук, завідувачка жіночим відділенням. Її колеги оплесками не давали мовити слова.

"Пропоную на розгляд наступне - звернутися до Свитка аби скасував розпоряджнення про призначення головного лікаря. Створити комісію, яка розбереться із ситуацією. Та висловити недовіру Наталії Солейко як депутату", - сказала завлабораторією Лариса Кузнєцова.

Це рішення підтримали всі присутні одноголосно.

Лікарі захотіли зустрітися із новопризначеним Миксимом Третьяковим. Він на збори не прийшов, тому всі присутні прийшли до його кабінету. Просили написати відмову від посади. Той відказав, що має розпорядження і буде працювати. Порадив з'ясовувати усе із Сергієм Свитком.

"Я призначений, у мене підписаний контракт до 2017 року. Якщо є якісь питання - то звертайтеся в обласну раду", - сказав Третьяков.

Лише на сесії обласної ради депутати мають проголосувати, хто буде головним лікарем - Максим Третьяков, чи попередній керівник Сергій Бєльц. Завтра медики разом із самооборонівцями планують знову перекривати рух на вулиці Першотравнева о 9-й ранку.

Зараз ви читаєте новину «Головного лікаря шкірвендиспансера не пустили на роботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі