пʼятниця, 11 березня 2022 17:57

Ferrexpo надала прихисток 1300 переселенцям з регіонів бойових дій

Ferrexpo надала прихисток 1300 переселенцям з регіонів бойових дій
Гірничо-збагачувальні комбінати групи Ferrexpo виділили 1,5 мільйони доларів для Збройних сил України. Авансом сплатять мільярд гривень податків. Фото: Інтерфакс

Гірничо-збагачувальні комбінати групи Ferrexpo активно підтримують Україну під час агресії з боку Російської Федерації. Про це повідомили у прес-службі компанії.

"Для гуманітарних потреб Збройних сил виділили 1,5 мільйона доларів та буде сплачено авансом мільярд гривень податків. Окрім того, на базі готелів, гуртожитків та баз відпочинку комбінатів сотні жертв російської агресії знайшли свій прихисток. Уже понад 1300 людей отримали допомогу від Ferrexpo. І ця цифра щодня зростає", - йдеться у повідомленні.

Безкоштовно розміщують та забезпечують вимушених переселенців - дітей, їхніх батьків та літніх людей - повноцінним дворазовим харчуванням. Надають психологічну підтримку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Компанія Ferrexpo потрапила в "Книгу рекордів України"

Додатково лікарі медико-санітарної частини компанії безкоштовно лікують.

Компанія Ferrexpo дає роботу на підприємствах групи у місті Горішні Плавні на Полтавщині відповідно до кваліфікації та навичок. Також співробітники компанії активно долучаються до волонтерського руху, щоб забезпечити побутові потреби внутрішньо переміщених осіб.

Ferrexpo - швейцарська залізорудна компанія з активами в Україні. Основною діяльністю є виробництво і експорт високоякісних залізорудних окатків, які використовуються у виробництві сталі. Ferrexpo є найбільшим виробником і експортером окатків серед країн колишнього СРСР. Поточні виробничі активи - Полтавський і Єристівський ГЗК.

Основними споживачами продукції є сталеливарні підприємства з Австрії, Німеччини, Японії, Південної Кореї, Тайваню, Китаю, Словаччини, Чехії, Туреччини, В'єтнаму, а також США.

Зараз ви читаєте новину «Ferrexpo надала прихисток 1300 переселенцям з регіонів бойових дій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі