середа, 08 червня 2016 13:16

Євро-2016. У найбільшій фан-зоні України не покажуть матчів за участю збірної Росії

У харківській фан-зоні Євро-2016 не транслюватимуть матчів континентальної першості з футболу за участю збірної Росії.

Автор: Володимир Кравченко
  Фан-зона Євро-2012 на майдані Свободи у Харкові – місце, де монтується фан-зона до Євро-2016
Фан-зона Євро-2012 на майдані Свободи у Харкові – місце, де монтується фан-зона до Євро-2016

Про це повідомив директор Департаменту спортивних іміджевих проектів та маркетингу міської ради Олексій Чубаров, коментуючи програми фан-зони, яка монтується в центрі Харкова на майдані Свободи – найбільшій за розмірами площі Європи.

"Будуть транслюватися всі матчі, за винятком ігор збірної Росії. Це рекомендація силових структур та наша принципова позиція. Позиція організаторів і людей, які відповідають за безпеку на фан-зоні", - наводить слова Чубарова місцеве видання "Городской Дозор".

За даними організаторів, загальна площа фан-зони становитиме 20 тис. квадратних метрів. На території одночасно можуть розміститися близько 80 тис. футбольних фанів. Всі матчі будуть транслюватися на великому екрані розміром 6 на 8 метрів.

Як передає кореспондент Gazeta.ua, на майдані Свободи у Харкові діяла масштабна фан-зона під час проведення Євро-2012 в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Євро-2016. У найбільшій фан-зоні України не покажуть матчів за участю збірної Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі