четвер, 03 серпня 2017 04:12

Дозволили оформляти субсидію на дачу

Автор: energolife.info
  Оновлена програма дозволила оформляти субсидію на дачу
Оновлена програма дозволила оформляти субсидію на дачу

В оновленій урядовій програмі надання субсидій можна оформити державну допомогу і на дачу.

Оформити таку субсидію можна так само як і на квартиру чи будинок, повідомляє сайт Вінницької облдержадміністрації.

"Для цього треба подати у місцеве управління соціального захисту населення заяву і декларацію про доходи. Субсидія на дачу фінансуватиметься за рахунок місцевих бюджетів", - йдеться у повідомленні.

Відповідно до оновленої програми надання субсидій збільшується також і соціальна норма для непрацездатних. Якщо в помешканні проживає одна-дві непрацездатні людини, соціальна норма, за якою їм рахуватиметься розмір допомоги, збільшується з 49 кв. м. до 75 кв. м.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Боржникам за комунальні послуги субсидій не даватимуть

З 1 травня 2017 року в Україні діє оновлена програма житлових субсидій. На основі змін органи соціального захисту населення провели перепризначення субсидій на наступний рік та розрахували її розміри на літній період, а з жовтня розрахують на новий опалювальний сезон.

Для більшості субсидіантів перерахунок проведено автоматично. Повторно подавати документи на оформлення субсидії необхідно лише тим, хто орендує житло та у кого відбулися зміни у складі сім'ї. Для решти субсидіантів перерахунок проведуть, без повторного звернення.

Зараз ви читаєте новину «Дозволили оформляти субсидію на дачу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі