вівторок, 14 травня 2019 20:37

Чоловік змушував доньку роздягатись на камеру

Чоловік змушував доньку роздягатись на камеру
Донька розповіла поліції про злочин батька. Фото: Поліція

Затримали чоловіка, який знімав порнографію з 15-річною донькою.

"До кіберполіції звернулася сама дівчинка. Вона розповіла поліцейським, що батько вчиняє по відношенню до неї розпусні дії. При цьому чоловік застосовує фізичну силу. За фактом розбещення неповнолітніх поліція розпочала кримінальне провадження. Дівчинка не бажала повертатися додому, тож її на певний час було поміщено до дитячого реабілітаційного центру", - повідомляє кіберполіція.

Порнографічні фото чоловік передавав стороннім особам та розміщував у соціальних мережах.

Дівчинка проживає в Черкаській області разом з батьками. Починаючи з 2017 року, 38-річний батько змушував її роздягатися на камеру. До цього він також схиляв і свою дружину, матір дівчинки.

У помешканні чоловіка провели обшук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 69-річний чоловік розповсюджував інтимне відео з дітьми

"За його результатами вилучено мобільні телефони, ноутбуки, документацію, додаткові носії інформації та банківську картку, яка належала зловмиснику. Під час попереднього огляду вилученого, поліцейські встановили, що значна частина вилучених документів рахуються викраденими на території Черкаської області. На носіях інформації було виявлено фото-зображення та відеоматеріали порнографічного змісту", - йдеться у повідомленні.

Слідство у справі триває. Дівчинка наразі перебуває під наглядом спеціалістів.

У Краматорську на Донеччині затримали 38-річного чоловіка. Він поширював закритими інтернет-каналами відеофайли порнографічного змісту за участю неповнолітніх.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік змушував доньку роздягатись на камеру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі