середа, 17 липня 2019 16:28

Цікаве сусідство: плазун оселився у багатоповерхівці разом із людьми

  Полюють на змію, яка оселилася в підвалі багатоповерхівки. Фото: portal.lviv.ua
Полюють на змію, яка оселилася в підвалі багатоповерхівки. Фото: portal.lviv.ua

Місяць мешканці багатоповерхівки на вул. Короленка у Вінниці живуть у страху. Поряд з ними оселилась величезна змія.

"Перший раз побачили її біля будинку. Довжиною близько 1,5 метра", – розповідає мешканець будинку Володимир.

Небажаного плазуна вдалося сфотографувати. Викликали рятувальників, але впіймати не змогли. Бійці ДСНС не мають чим. Доки телефонували змієлову, змія заховалася.

Через деякий час у дворі з'явилося зміїне потомство. Підвал багатоповерхівки перевіряли рятувальники, але виявити змію не вдалося. Люди бояться, дітей самих на вулицю не пускають.

Фахівці кажуть, що з фото важко розпізнати вид плазуна. Але припускають, що це може бути маленький пітон або полоз – змія сімейства вужевих, неотруйна. Вона могла втекти з чийогось тераріуму.

Спеціалісти додають, що плазуни ведуть нічний спосіб життя, головне – не чіпати їх, а одразу телефонувати рятувальникам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Змія вкусила жінку

Рятувальника із Бангкоку Кхуна Апічета на очах у школярів почав душити 5-метровий пітон. Чоловік хотів показати, наскільки рептилії можуть бути небезпечними та як поводитися, якщо вони починають звиватися навколо тіла.

Зараз ви читаєте новину «Цікаве сусідство: плазун оселився у багатоповерхівці разом із людьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі