четвер, 27 липня 2017 12:05

Атовця засудили до примусової психіатричної допомоги

Атовця засудили до примусової психіатричної допомоги
Атовець хотів вчинити самогубство у під'їзді багатоповерхівки. Фото: Днепр Час

Колишнього бійця АТО 38-річного Павла Арсененка з Полтави примусово лікуватимуть у психлікарні. Таке рішення оголосив місцевий Київський райсуд. 29 грудня торік чоловік підірвав гранату в під'зді багатоповерхівки.

Про це повідомило видання "Полтавщина".

"Арсененко пішов у зону АТО добровольцем. 4 грудня 2016 року, перебуваючи в Одесі, взяв 23 пістолетні патрони калібру 9×18 мм та ручну гранату Ф-1. Все це перевіз до Полтави і зберігав у себе вдома. 29 грудня поклав гранату у кишеню і пішов випити. Через порушення правил експлуатації граната здетонувала і Павлу Арсененку відірвало кисть лівої руки", - зазначила "Полтавщина".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поранений атовець розповів подробиці дніпровської стрілянини

За інформацією слідчих, чоловік намагався скоїти самогубство. Експертиза виявила, що Арсененко мав психічний параноїдний психоз і не усвідомлював власні дії. У суді сказав, що перебуває на лікуванні і попросив надати можливість для подальшого оздоровлення.

24 липня в місті Погребище Вінницької області внаслідок вибуху у приватному будинку загинув 48-річний чоловік, який служив раніше в зоні АТО. До трагедії призвело необережне поводження з вибухонебезпечним предметом.

Зараз ви читаєте новину «Атовця засудили до примусової психіатричної допомоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі