вівторок, 25 липня 2017 13:04

Поранений атовець розповів подробиці дніпровської стрілянини

Поранений атовець розповів подробиці дніпровської стрілянини
Едмонд Саакян стверджує, що перестрілка почалася через "наїзд" на його брата. Фото: kp.ua

Колишній атовець Едмонд Саакян дістав 5 кульових поранень під час вчорашньої стрілянини у Дніпрі. Стверджує, що на його брата наїхали невідомі через будівельний бізнес. Призначили зустріч і з'явилися туди з автоматом.

Про це він розказав виданню "КП в Україні".

"Невідомі заявили, ніби брат винен їм гроші. Я приїхав його підтримати. В одного "бійця" одразу помітив під курткою автомат. Голосно сказав брату, що не хочу брати в цьому участь, удав, що злякався. Пішов до машини та взяв мисливський карабін. Коли підходив до місця зустрічі, вже почалася перестрілка, я почав відстрілюватися", - заявив Саакян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оприлюднили відео розстрілу атовців у Дніпрі

Вистріляв 10 куль, поцілив у чотирьох нападників. Сам отримав поранення живота, ніг та плеча.

"Нападників було чоловік 10-15. Мали 2 автомати і, напевне, дробовик або рушницю, оскільки одне поранення ноги дробове. Хлопці, що були з братом, взагалі беззбройні. Коли все затихло, до мене підбіг брат, який не постраждав. Відвіз мене машиною до лікарні, а пораненим викликав "швидку", - додав Едмонд Саакян.

Постраждалий стверджує, що його родина отримувала погрози. 14 липня хтось облив паркан будинку кров'ю та поставив ритуальний вінок.

У дніпровській стрілянині загинули двоє воїнів АТО — Олексій Вагнер та боєць на позивний "Щука". В реанімації перебувають 5 поранених — дві людини в тяжкому стані та три - середньої тяжкості.

Зараз ви читаєте новину «Поранений атовець розповів подробиці дніпровської стрілянини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі