четвер, 10 березня 2016 18:38

Антон Шевцов гупав кулаком перед активістами та відмовився йти у відставку
5

Начальник Вінницької обласної поліції Антон Шевцов не написав заяву про відставку. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua

"Заяву на звільнення я писати не буду! Наразі вже триває розслідування СБУ, тому ваші вимоги безпідставні. Це все я вважаю проплаченою акцією", - сказав Антон Шевцов.

У відповідь активісти почали вигукувати звинувачення на адресу очільника, між ними почалася перепалка, хтось хотів хлюпнути водою на поліцейського. Головного полісмена хотіли вдарити, але той втік від активістів під прикриттям полісменів.

В цей час перед управлінням поліції активісти розпалили шини. Люди, які прийшли підтримати акцію, кричали гасла: "Вимагаємо відставки сепаратиста", "Не хочемо цієї влади", "Геть сепаратиста".

Антон Шевцов в органах внутрішніх справ 17 років. Працював на оперативних та керівних посадах в УБОЗ УМВС України в місті Севастополь. Під час захоплення Автономнії Республіки Крим навесні 2014 року Антон Шевцов виїхав з півострова.

На території материкової України служив у роті патрульної служби міліції особливого призначення "Луганськ -1". Близько року брав участь у бойових діях у зоні АТО на Сході України. З липня 2015 року очолив Чернігівський міськвідділ поліції, з листопада 2015 - Чернігівський відділ поліції.

Нагадаємо, нині заарештований Геннадій Корбан звинуватив Шевцова у сепаратизмі відразу після його призначення на посаду керівника Чернігівської поліції. Про це написав на своїй сторінці в "Фейсбук". За його словами Антон Шевцов знаходиться в теплих дружніх стосунках з членами партії "Єдина Росія", пише "0462.ua". В момент здачі Криму підполковник вартував і перешкоджав затриманню злочинців з чорної "Тойоти", набитою грішми, зброєю і списками, за якими купували виборців по 205-ому округу. Однак Шевцов не виявлено жодного порушення.

Зараз ви читаєте новину «Антон Шевцов гупав кулаком перед активістами та відмовився йти у відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі