четвер, 05 липня 2018 07:50

"Як протитанкові рови" - у мережі обурюються через черкаську дорогу

"Як протитанкові рови" - у мережі обурюються через черкаську дорогу
Водії в шоці від стану дороги на Черкащині. Фото: Володимир Гамалиця

У мережі показали жахливий стан окружної дороги на Черкащині. Її порівняли з протитанковими ровами.

Відповідні фото в Facebook показав завідувач уманським відділом газети "Вечірні Черкаси" Володимир Гамалиця. На них видно, що замість рівного асфальту на дорогах утворилися величезні ями.

На той момент вони ще й були заповнені дощовою водою.

"Чотири години від Умані до Черкас - це... Мені цікаво, чим ми всі так згрішили, що нас карають такими дорогами?" - написав журналіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виклали шокуючі фото дороги біля курортного міста

Користувачі в коментарях іронізують:

"Ось які розробки треба було використовувати для проекту "Стіна", "Це щоб ворожі танки до Черкас не зайшли", "якщо вже одружилися з цією владою, то маєте повне право вимагати від них не імітованого, а повноцінного сексу".

Ділянка автотраси міжнародного значення поблизу села Сальник Калинівського району Вінниччини визнали найнебезпечнішою. За рік на цьому заокругленому відрізку дороги "Виступовичі-Житомир-Могилів-Подільський" загинуло семеро людей, двоє отримало травми. Такі висновки зробила Прокуратура у Вінницькій області.

Зараз ви читаєте новину «"Як протитанкові рови" - у мережі обурюються через черкаську дорогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі