пʼятниця, 14 грудня 2018 10:30

Звіти, бюджет та земельні питання: Полтавська райрада готується до чергової сесії

Звіти, бюджет та земельні питання: Полтавська райрада готується до чергової сесії
Сесія Полтавської райради. Фото: Полтавщина

21 грудня о 10 годині у великій залі Полтавської районної ради відбудеться 21 сесія 7-го скликання. На порядок денний винесено 59 питань.

Зокрема традиційно прозвітується за пророблену роботу за рік голова райради, начальники управлінь та голови комісій. Розглянуть низку земельних та бюджетних питань.
Проголосують за забезпечення гемодіалізом хворих нирковою недостатністю. Поговорять про передачу міжбюджетних трансфертів з сільських бюджетів до Полтавського районного бюджету. Розглянуть введення нової посади у новоселівську школу — асистент вчителя. Піднімуть питання харчування школярів та вихованців дитячих садків району.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У сесійній залі - спальна кімната, а в бухгалтерії - гральна: в сільраді відкрили групу дитсадку

На порядок денний винесені й питання про надання дозволів на розміщення підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов'язані з користуванням надрами. Зокрема це стосується Абазівської сільради. Серед питань зазначені й призначення головного лікаря та затвердження нового Статусу Полтавської районної лікарні.

Детальніше ознайомитись з питаннями порядку денного можна на сайті Полтавської районної ради.

Представники із Мачух і Надержинщини Полтавського району кілька днів були в Польщі, щоб перейняти досвід самоврядування.

Зараз ви читаєте новину «Звіти, бюджет та земельні питання: Полтавська райрада готується до чергової сесії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають