пʼятниця, 17 травня 2019 16:10

У Карлівці намагалися висловити недовіру міському голові

У Карлівці намагалися висловити недовіру міському голові
В Карлівці намагалися висловити недовіру міському голові. Фото: bastion.tv

16 травня на сесії Карлівської міської ради 8 депутатів вимагали зняття міського голови Олександра Наконечного.

Про це написали користувачі групи "Типова Карлівка" у Facebook.

"Декілька депутатів на засіданні спробували ініціювати моє зняття. Причина — фото у Facebook, на якому зображений я у німецькій військовій формі часів Другої світової. Я вже неодноразово заявляв свою позицію з цього питання. Я не маю ніякого відношення до розповсюдження цього фото, таких фотознімків у мене ніколи не було. Це — провокація та нечесна політична боротьба. В соціальних мережах про мене розповсюджують багато неправдивої інформації. Така публікація напередодні Дня пам'яті та примирення – верхівка цинізму опонентів. Я навіть не хочу шукати винних у розповсюдженні цих матеріалів. Не хочу мати з цим нічого спільного. Це вже четверта спроба висловити мені недовіру. Цього разу це зробили 8 з 26 депутатів. Більшість депутатів проголосували проти внесення цього питання до порядку денного", - розповів Олександр Наконечний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Два автомобілі, мотоцикли та земельні ділянки - з'явилася декларація міського голови Карлівки

10 травня у мера Карлівки на Полтавщині виник конфлікт із мешканцем міста Анатолієм Маяцьким. Місцевий каже, що його побив Олександр Наконечний у своєму кабінеті.

Зараз ви читаєте новину «У Карлівці намагалися висловити недовіру міському голові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають