вівторок, 14 травня 2019 16:42

"Навалився на мене й вимазав своєю кров'ю" - мер Карлівки запевняє, що не бив чоловіка

10 травня у мера Карлівки на Полтавщині виник конфлікт із мешканцем міста Анатолієм Маяцьким. Місцевий каже, що його побив Олександр Наконечний у своєму кабінеті.

Журналісти "Газети" поспілкувалися з обома.

Маяцький запевняє, що причиною конфлікту стала скандальна фотографія, яка нещодавно з'явилися в інтернеті. На ній мер Карлівки Олександр Наконечний у нацистській формі та тримає в руках пістолет-кулемет шмайсер, якими були озброєні німецькі війська у Другу світову війну.

Автор: Facebook
  Анатолій Маяцький звинувачує мера Карлівки у побитті
Анатолій Маяцький звинувачує мера Карлівки у побитті

"Був здивований і обурений, що в час, коли відзначаємо День пам'яті та примирення і День перемоги, навіть телеканал "112" показав фото очільника Карлівки у нацистській формі зі шмайсером. Зайшов до кабінету і запитав: "Де твій шмайсер?" Мер підвівся з-за столу й накинувся на мене з кулаками. У кабінеті був його заступник Сергій Тарасовський. Скрутив мені руки, вклав на стільці під стіною. І Наконечний знову кинувся битися", - розповів Анатолій Маяцький.

Поліцію та "швидку" викликали в міській раді.

Автор: Facebook
  Скандальне фото, яке з'явилось у мережі напередодні 8 та 9 травня
Скандальне фото, яке з'явилось у мережі напередодні 8 та 9 травня

"У лікарні мені надали допомогу, виміряли рівень алкоголю в крові. Заяву на мера я подавати не став. Хоча лікарі нарахували понад вісім гематом. Сподівався, він вибачиться і ми порозуміємося", - додав чоловік.

Олександр Наконечний заперечує достовірність фото. Каже, що і чоловіка не чіпав, він вже до нього прийшов побитий і нетверезий.

Автор: Facebook
  Мер міста Карлівка Полтавької Області Олександр Наконечний
Мер міста Карлівка Полтавької Області Олександр Наконечний

"Не маючи доказів, поширюють якусь фотожабу. Де докази, що то я? Частина людей, емоційно і психічно недостатньо лабільних, просто повіривши, кидаються захищати якісь ідеали. Я ніколи не одягав таку форму, не фотографувався. Відвідувач пройшов відповідального чергового, налякав дівчат із відділів набитим обличчям, ногами відчинив двері в кабінет. Навалився на мене й вимазав своєю кров'ю. Змушені були скрутити йому руки й посадити на стілець, викликали поліцію, швидку допомогу. У мене був тиск 190 на 100, як перед інсультом. Воно мені потрібно?" - сказав Наконечний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля школи сталась бійка зі стріляниною

Старший інспектор сектора моніторингу Карлівського РВ ГУ НП У Полтавській області Людмила Романюк підтвердила, що до поліції звернувся міський голова. Правоохоронці склали протокол за дрібне хуліганство відносно правопорушення та направили його на розгляд суду.

Міський голова Карлівки на Полтавщині Олександр Наконечний задекларував два автомобілі, два мотоцикли та 170 тис. грн кредиту.

Зараз ви читаєте новину «"Навалився на мене й вимазав своєю кров'ю" - мер Карлівки запевняє, що не бив чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають