пʼятниця, 26 липня 2019 11:17

У чоловіка викрали сумку, поранили його товариша

У чоловіка викрали сумку, поранили його товариша
Нападники викрали сумку та поранили товариша водія. ФОТО: Патрульна поліція Білої Церкви

Учора ввечері патрульні Білої Церкви приїхали на виклик. Заявник був у шоковому стані. Розповів, що йому погрожували зброєю. Нападники розбили скло в автівці, відібрали сумку та поранили товариша. Повідомляють у прес-службі Білоцерківської патрульної поліції.

Зловмисники на авто марки Mercedes втекли. Поїхали вбік села Тарасівка. Помітили патрульні схожий автомобіль у селі Віта Поштова. На вимогу правоохоронців водій не зупинився.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилися подробиці: росіяни тримали в трудовому рабстві 40 осіб

Патрульний тричі вистрілив по передньому та задньому лівому колесу машини. Після цього поліцейські почали переслідувати транспортний засіб.

Невдовзі автомобіль знайшли покинутим у селі Віта Поштова. Двох правопорушників затримали. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

У Білій Церкві у пенсіонерки зухвало викрали гаманець із пенсією, яку вона щойно отримала. Зловмисників затримали по гарячих слідах. Зупинили на бульварі Олександрійському, біля ТЦ Centre City. Ними виявилися мешканці міста Черкаси. Злочинці вишукували біля відділень банку людей похилого віку, які отримували свої заощадження або пенсію. Підходили до них, відволікали і забирали гроші, зазначають у поліції.

Зараз ви читаєте новину «У чоловіка викрали сумку, поранили його товариша». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають