четвер, 07 лютого 2019 19:47

Правоохоронці знайшли запас коноплі та екстракт канабісу

Правоохоронці знайшли запас коноплі та екстракт канабісу
Карлівські правоохоронці вилучили 4 кг коноплі та екстракт канабісу. Фото: нацполіція

Оперативники знайшли понад 4 кг наркотичних речовин у мешканця Карлівського району.

Про це повідомляє головне управління національної поліції в Полтавській області.

"Від місцевих мешканців надійшла інформація, що цей громадянин займається наркодіяльністю. Правоохоронці зібрали доказову базу. Отримали через суд ордер і провели обшук за місцем проживання підозрюваного", - розповів керівник відділу зв'язків із громадськістю Полтавської обласної поліції Юрій Сулаєв.

Під час обшуку помешкання 36-річного мешканця Карлівського району правоохоронці знайшли понад 4 кг подрібненої коноплі і стебел наркомісних рослин, а також екстракт канабісу. Їх вилучили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шукають вандала, який паплюжить могили героїв

Цього ж дня поліцейські вилучили рослини конопель у Лубенському районі під час обшуку в помешканні 31-річного чоловіка. 100 г канабісу та саморобний пристрій для його вживання правоохоронці відібрали у мешканця одного із сіл Семенівського району .

Ці відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів без мети збуту.

У 67-річної мешканки одного з сіл Карлівського району шахраї виманили 10 тис. грн. Жінка звернулася до поліції. Правоохоронці по гарячих слідах затримали підозрювану

Зараз ви читаєте новину «Правоохоронці знайшли запас коноплі та екстракт канабісу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають