пʼятниця, 01 лютого 2019 14:50

Мешканка Карлівсього району "влетіла" на 10 тисяч гривень

Мешканка Карлівсього району "влетіла" на 10 тисяч гривень
У Карлівці затрималі жінку за підозрою в причетності до телефонного шахрайства. Фото: ostrnum.com

У 67-річної мешканки одного з сіл Карлівського району шахраї виманили 10 тис. грн. Жінка звернулася до поліції. Правоохоронці по гарячих слідах затримали підозрювану, повідомляє сайт нацполіції.

Потерпіла пенсіонерка розповіла, що їй зателефонував невідомий чоловік. Назвався працівником поліції і повідомив, що її зять потрапив у ДТП. Аби родич зміг уникнути кримінальної відповідальності, незнайомець запропонував жінці свою допомогу. Її оцінив у 10 тис.грн. Після цього приїхала невідома жінка, якій потерпіла передала кошти.

Переповівши телефоном цю історію рідним, карлівчанка зрозуміла, що стала жертвою шахраїв.

Незнайомку, підозрювану в причетності до обману пенсіонерки, затримали працівники карного розшуку. У поліцейських є підстави вважати, що 26-річна жителька сусідньої області "працювала" за подібною схемою в інших регіонах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінку виселили з хати і відгамселили

Розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 190 (шахрайство, вчинене повторно, або за попередньою змовою групою осіб, або таке, що завдало значної шкоди потерпілому) Кримінального кодексу України.

Підозрюваній обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Правоохоронці працюють над встановленням інших співучасників злочинів.

У селі Долина Полтавського району зловмисники під приводом поставки дров шахрайськими методами видурили в людей гроші. У молодої родини відібрали понад 3,5 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Мешканка Карлівсього району "влетіла" на 10 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають