понеділок, 11 червня 2018 21:10

Скільки коштує орендувати будинок поблизу Києва

Скільки коштує орендувати будинок поблизу Києва
У весняний період 2018 року зріс попит на оренду та купівлю заміських будинків. Фото: Кореспондент

Весна – піковий сезон оренди заміських будинків. Традиційно їх орендують на 5-6 місяців (травень-жовтень). Більшість привабливих пропозицій зосереджено в середньому та високому цінових сегментах.

У цей період орендували будинок в селі Малютянка площею 200 кв. м за 20 тис. грн. 45-48 тис. грн коштувала оренда котеджу площею 310 кв.м у селі Вишеньки та особняка площею 400 кв. м у селі Романків, інформує агенство нерухомості Park Lane.

Дорожче, 52 тис. грн коштувала оренда котеджу площею 480 кв.м у селі Підгірці. Зняти особняк площею 220 кв.м у котеджному селищі в селі Нові Безрадичі коштувало 78 тис. грн у місяць. Найдорожче, за 180 тис. грн орендували особняк в селі Козин. Житло площею 500 кв.м має вихід до річки, охорону та упорядковану територію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки коштують трикімнатки у різних містах

Протягом весняного сезону-2018 за $95 тис. продали заміський будинок площею 250 кв. м у селі Ходосіївка. Повністю готовий для проживання котедж площею 200 кв. м у селі Мархалівка дістався новому власнику за $150 тис.

"Для бажаючих купити готовий будинок за межами столиці, пропонувалися варіанти на будь-який смак та гаманець. Вартість об'єкта залежала від розташування, відстані до міста, прилеглої інфраструктури та близькості лісу, озера чи річки, пляжу", – каже Вікторія Барабаш, директор АН Park Lane.

Українці все частіше обирають не квартири, а приватні будинки у передмісті. Сім'я, яка живе у будинку, має можливість більше часу проводити на свіжому повітрі. Крім того, у помешканні кожен може мати власну кімнату чи кабінет. Водночас будинок вимагає постійних фінансових вкладень.

Зараз ви читаєте новину «Скільки коштує орендувати будинок поблизу Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі