вівторок, 30 квітня 2013 17:02

Шикарний пентхаус у Лондоні офіційно переписали на Ахметова

Шикарний пентхаус у Лондоні офіційно переписали на Ахметова
ЗМІ писали, що СКМ заплатила за триповерховий пентхаус в лондонському комплексі One Hyde Park з видом на Гайд-парк близько GBP135 млн. Фото: dolphinmovers.blogspot.com.

Компанія СКМ перевела об'єкт нерухомості в комплексі One Hyde Park (Лондон) у власність свого 100% акціонера Ріната Ахметова.

"Ахметов прийняв рішення перевести апартаменти з власності компанії СКМ в особисту власність", - йдеться в повідомленні СКМ.

Група нагадує, що її дочірня компанія придбала апартаменти в комплексі One Hyde Park 2007 року як портфельну інвестицію. Всі податки і збори у зв'язку з придбанням цього об'єкта нерухомості були сплачені згідно з чинним законодавством, наголошується в повідомленні.

"Всі витрати по переоформленню й змісту цих апартаментів пан Ахметов сплатив з власних коштів", - йдеться, зокрема, в документі.

Раніше британські ЗМІ писали, що СКМ заплатила за триповерховий пентхаус в лондонському комплексі One Hyde Park з видом на Гайд-парк близько GBP135 млн ($220 млн). За даними Financial Times, угода була здійснена на етапі зростання ринку нерухомості в 2007 році через офшорну компанію Water Property Holdings.

Компанія СКМ - професійний інвестор, керівна компанія найбільшої фінансово-промислової групи України. У групу, зокрема, входять гірничо-металургійний холдинг "Метінвест" і енергохолдинг ДТЕК, банк ПУМБ і "Ренесанс-Капітал", страхові компанії АСКА і АСКА-Життя, телекомунікаційна група Vega, Медіа група "Україна" і видавничий холдинг "Сегодня Мультимедіа".

У числі активів також "ЕСТА Холдинг" (нерухомість), "Український рітейл" (роздрібна торгівля), UMG (видобуток глин), "Паралель" (оператор ринку нафтопродуктів), HarvEast (сільське господарство), Український аптечний холдинг, машинобудівний холдинг "Гірські машини", транспортний холдинг "Портінвест" та інші.

Зараз ви читаєте новину «Шикарний пентхаус у Лондоні офіційно переписали на Ахметова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі