пʼятниця, 09 червня 2017 13:10

Поняття "спальний район" не повинне існувати в сучасному світі - Ніконов

Автор: Прес-служба KAN Development
  Ігор Ніконов на останньому дзвонику в початковій школі "Академія Сучасної Освіти А +"
Ігор Ніконов на останньому дзвонику в початковій школі "Академія Сучасної Освіти А +"

Будівельним компаніям України необхідно працювати над створенням добросусідського середовища проживання для клієнтів, а поняття "спальний район" не повинно існувати в сучасному світі.

Про це в одному зі своїх інтерв'ю заявив почесний президент групи компаній KAN Development Ігор Ніконов.

"Словосполучення "спальний район" особисто у мене викликає не дуже приємні асоціації. Я вважаю, що подібна класифікація не може існувати в сучасному світі. Це пережитки радянського минулого. Уявіть собі, який може бути настрій у людини, яка йде додому тільки поспати в бетонну комірку. Багато, на жаль, до сих пір будують об'єкти, які підпадають під це поняття. І за нашими дослідженнями ми знаємо, що люди, які живуть в таких будинках, не відчувають себе щасливими, у них немає почуття добросусідства, вони пригнічені морально. Вони повністю відрізані від природи, від нормального людського спілкування, інфраструктури. KAN Development працює інакше: незалежно від територіального розташування ми завжди думаємо про інфраструктуру і комфортне середовище", - зазначив Ігор Ніконов.

За його словами, найскладніше - об'єднати інфраструктуру і комфортне середовище, яке включає в себе не тільки освітні установи і зелені зони, але і можливість людського спілкування. "Ось ти виходиш з дому - кличеш сусіда випити чашку кави і з'їсти круасан, потім пограти в баскетбол, зайти в який-небудь магазин органічної їжі. Ти можеш, будучи пенсіонером, пограти в доміно з друзями, спостерігаючи, як твої внуки поруч грають на дитячих майданчиках. Ти можеш піти позайматися будь-яким видом спорту, навіть шашлики зробити в спеціально відведеній зоні. Тобто все те, що потрібно людині для повноцінного, щасливого життя, ми з'єднали в одному проекті", - розповідає Ігор Ніконов.

Нагадаємо, компанія KAN Development існує 17 років. За цей час вона була відзначена різними українськими та міжнародними преміями. Зокрема, один з проектів KAN Development Ocean Plaza отримав другу премію у світі на престижному конкурсі MAPIC, чого раніше не вдавалося досягти нікому з України. Інші проекти компанії: IQ Business Center, "Комфорт Таун", Tetris Hall - також відзначені першими преміями у своїх категоріях на лондонському EUROPEAN PROPERTY AWARDS в минулому році. Компанію не раз визнавали найкращим девелопером року в Україні. Останнім проектом KAN Development став житловий квартал "Файна Таун", спроектований як принципово новий, екологічний та дружній до людини сучасний формат житла.

Зараз ви читаєте новину «Поняття "спальний район" не повинне існувати в сучасному світі - Ніконов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі