вівторок, 16 серпня 2011 17:24

Один з найбільших забудовників України прогнозує зростання цін на "первинку"

Один з найбільших забудовників України прогнозує зростання цін на "первинку"

АТ "Холдингова компанія" Київміськбуд "(Київ), один з найбільших забудовників України, планує в 2011 році ввести в експлуатацію 46 тис. кв. м житла в регіонах України.

Про це сьогодні повідомив президент холдингу Михайло Голиця журналістам під час урочистого відкриття будинку під заселення по пр. Маяковського, 1-3 в Деснянському районі Києва з квартирами для інвесторів, які постраждали від афери компанії "Еліта-Центр".

"Ми плануємо цього року ввести житлові будинки в Полтаві, Житомирі, Севастополі - 46 тис. кв. м, це у вісім разів більше, ніж минулого року по регіонах", - сказав він.

При цьому Голиця зазначив, що Київ залишається пріоритетом для будівництва.

Глава "Київміськбуду" також спрогнозував пожвавлення ринку нерухомості з настанням осені за рахунок напливу інвестицій і, як наслідок, зростання цін на первинному ринку житла.

Як повідомляв раніше віце-президент холдингу Василь Козачук, АТ "ХК "Київміськбуд" в липні-грудні 2011 року планує ввести в експлуатацію в столиці 11 житлових будинків загальною площею близько 236 тис. кв.м, тоді як у першому півріччі холдинг ввів в експлуатацію п'ять житлових будинків у Києві загальною площею близько 66 тис. кв. м.

Зараз ви читаєте новину «Один з найбільших забудовників України прогнозує зростання цін на "первинку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі