понеділок, 05 лютого 2018 21:10

Назвали найдорожчу і найдешевшу квартиру, яку продали у січні

Назвали найдорожчу і найдешевшу квартиру, яку продали у січні
Найдешевше, за $ 19 тис., у січні 2018 року продали однокімнатну квартиру площею 30 кв м на вул. Туполєва (Святошинський р-н). Фото: ria dom

У січні в категорії до $ 50 тис. найчастіше купували одно- та двокімнатні квартири, переважно, в Дарницькому і Святошинському районах столиці.

Найдешевше за вказаний період продали однокімнатну квартиру на вул. Туполєва (Святошинський р-н). Житло площею 30 кв м коштувало $ 19 тис. Крім цього, за $ 20,8 тис. було продано квартиру площею 37 кв м на вул. Милославській (Деснянський р-н), інформує агенство нерухомості "Благовіст".

Також у вказаній категорії придбали двокімнатну квартиру по вул. Тираспольській (Подільський р-н) площею 42 кв м вартістю $ 30 тис.

Дорожче, за $ 51 тис. купили однокімнатну квартира площею 54 кв м по вул. Жилянській (Голосіївський р-н). Двокімнатну квартиру метражем 70 кв м по вул. Курській (Солом'янський р-н) вдалося продати за $ 61,5 тис.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як уберегтись від шахраїв, коли купуєш житло

Фаворитами цінової категорії від $ 100 до 250 тис. за підсумками січня були об'єкти в Печерському та Оболонському районах Києва. Так, можна було придбати трикімнатну квартиру у новобудові по вул. Ломоносова (Голосіївський р-н), площею 163 кв м і вартістю $ 140 тис. Крім цього, по вул. Саксаганського (Голосіївський р-н) продавали житло площею 140 кв м за $ 245 тис.

У січні продали особняк у с. Щасливе (Бориспільський район) площею 220 кв м за ціною $ 127 тис.

"Січень – завжди спокійний місяць для ринку нерухомості. Низка свят відволікає людей від вирішення житлових та бізнес-питань. Однак в цьому році ми побачили хорошу для січня активність, а в другій половині місяця попит почав ще більше пожвавлюватися" – прокоментувала ситуацію на ринку директор АН "Благовіст" Олена Бібєрова.

Минулого року в Києві продали 2350 квартир на первинному ринку і 3210 - на вторинному. Для порівняння: 2016 року уклали 4515 та 4960 договорів про продаж відповідно. Торік будівельна галузь показала найгірші результати за останні 5 років.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найдорожчу і найдешевшу квартиру, яку продали у січні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі