четвер, 08 листопада 2012 13:58

Карпатську резиденцію Януковича підготують до Нового року за 24 мільйони

Карпатську резиденцію Януковича підготують до Нового року за 24 мільйони
"Сиьогора" була створена в 2001 році на базі старого відомчого санаторію. Фото: tsn.ua

До Нового року в президентській резиденції "Синьогора" проведуть реконструкцію павільйону з альтанкою за 24 млн грн.

Згідно з "Вісником державних закупівель", реконструкцією павільйону з альтанкою на прибудинковій території гуцульської хати в селі Гута Богородчанського р-н Івано-Франківської обл. займеться компанія ТОВ "УНР ПІБ". Вона обрана підрядником за процедурою закупівлі в одного учасника, пишуть "Коментарі".

Роботи будуть проходити з листопада по грудень 2012 року і фінансуватися за рахунок державного бюджету. Акцептована вартість робіт становить 23,98 млн грн.

Нагадаємо, що за цією адресою розташована президентська резиденція "Синьогора". Вона була створена для президента Леоніда Кучми в 2001 році на базі старого відомчого санаторію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці відкладають менше 500 гривень на місяць. Більшість - "на чорний день"

Загальна площа приміщень сягає 5 тис. кв.м. Три поверхи і підземні приміщення зі SPA-комплексом, фойє з зеленими колонами і мармуровою підлогою, триповерхова бібліотека з галереями, масивні люстри і каміни. На території резиденції є ставки і вертолітний майданчик. Резиденція призначалася для самітів і зустрічей на вищому рівні, а також відпочинку перших осіб.

Раніше ТОВ "УНР ПІБ" було обране підрядником проведення будівництва корпусу для супроводжуючих осіб в президентській резиденції "Синьогора" за 24 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Карпатську резиденцію Януковича підготують до Нового року за 24 мільйони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі