пʼятниця, 16 листопада 2012 11:34

Азарова попросили дати понад 526 мільйонів на "доступну" іпотеку для молоді

Азарова попросили дати понад 526 мільйонів на "доступну" іпотеку для молоді
На молодіжне кредитування просять 526 млн грн. Фото: comments.ua

Фонд сприяння молодіжному житлововму будівництву просить при доопрацюванні Державного бюджету на 2013 рік передбачити фінансування бюджетної програми пільгового довгострокового кредитування молоді у розмірі 526,458 млн грн, як це і визначено Державною програмою.

Відповідне звернення членів спостережної ради Фонду, народних депутатів Владислава Лук'янова та Андрія Пінчука, розміщене у листі до прем'єр-міністра Миколи Азарова.

Як зазначено у листі, прогнозним обсягом фінансових ресурсів для забезпечення молодих сімей та одиноких молодих громадян житлом за рахунок загального фонду державного бюджету на 2013 рік передбачено 526,458 млн грн на надання пільгових довгострокових державних кредитів.

"Державні кошти повертаються в бюджет країни разом з платежами позичальника по кредиту. Таким чином, на переконання авторів листа, через систему державного пільгового житлового кредитування створюється накопичувальний та відновлювальний інвестиційний ресурс держави для забезпечення молоді житлом", - зазначила прес-служба Фонду.

Крім того нардепи впевнені, що передбачені в держбюджеті 2013 року кошти на програму молодіжного кредитування в повному обсязі дозволять підтвердити послідовність та дієвість намірів Уряду щодо забезпечення житлом молодих сімей.

Зараз ви читаєте новину «Азарова попросили дати понад 526 мільйонів на "доступну" іпотеку для молоді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі