пʼятниця, 18 жовтня 2019 15:05

Українська компанія стала офіційним дилером голландської гідравліки

Українська компанія стала офіційним дилером голландської гідравліки
В Україні з'явився офіційний представник голландського виробника гідравлічного обладнання Hyva

Ставши офіційним представником голландського виробника в Україні, "Гідромаркет" зробив його продукцію більш доступною для вітчизняних споживачів. А ще вкотре підтвердив свою репутацію надійної компанії, справжнього лідера в галузі.

Зовсім недавно на вітчизняному ринку гідравлічного обладнання з'явився офіційний представник Hyva – голландського виробника, продукція котрого вважається однією з кращих у світі. Таке почесне звання додалося у список досягнень компанії "Hydromarket" - добре знаної в Україні. Самі вироби зарубіжного бренду були і раніше доступними нашим співвітчизникам, проте з серпня 2019 року, коли був підписаний дилерський договір, вони стали набагато дешевшими, що є великим здобутком.

Детальніше на сайті hydromarket.com.ua.

Про що свідчать такі зміни у співробітництві між Хіва та "Hydromarket"? В першу чергу про високий рівень довіри іноземних партнерів до української компанії, про її надійність, відповідальність, прагнення відповідати вимогам ринку та йти в ногу з часом, великий накопичений досвід. Заснована в 2013 р., сьогодні вона є провідним постачальником різноманітного гідравлічного та спеціального обладнання, техніки.

Переваги покупки гідравліки Hyva у офіційного дилера

Купляти товар у офіційного дилера – вигідно, зручно та правильно, адже лише він зможе запропонувати:

• зменшення вартості виробів приблизно на 8%;
• доступ до усього каталогу виробника;
• найшвидші поставки продукції в Україні;
• різноманітні лізингові програми на придбання техніки від бренду та банківських установ;
• якісне обслуговування, консультації та сервіс від співробітників, які пройшли спеціальне навчання від партнера з Голландії;
• усі документи, котрі підтверджують якість та походження кожного виробу.

Звертаючись до української компанії з метою придбання продукції Хіва та її установки на техніку, можна бути впевненим, що вибір зроблено правильно!

Зараз ви читаєте новину «Українська компанія стала офіційним дилером голландської гідравліки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі