пʼятниця, 26 лютого 2016 10:00

ТМ Левада виходить на ринок Китаю за підтримки Фіалан

Компанія "Левада", найбільший в Україні виробник заморожених напівфабрикатів, в 2016 році почне експортувати свою продукцію в Китай.

Робота по супроводу проекту була доручена провідному оператору зовнішньоекономічної діяльності - компанії "Fialan".

 

Фахівці офісу "Fialan" в Китаї здійснили аналіз ринку заморожених напівфабрикатів у ряді провінцій Китаю, організували і провели зустрічі з найбільшими дистриб'юторами та представниками торгівельних мереж двох провінцій: Гуандун і Синьцзян-Уйгурського автономного району.

Роман Кривошеєв, Директор офісу компанії "Fialan" в Китаї: "Для нас це дуже цікавий і перспективний проект. Просування іноземної торгової марки в Китаї - це досить складний процес, необхідно враховувати величезну кількість нюансів. Технологам компанії "Левада" знадобилося внести зміни в рецептуру напівфабрикатів, для того щоб продукти сподобалися китайцям. Особливу увагу ми приділили адаптації назви для правильного сприйняття китайськими споживачами, і, найважливіше, правильному позиціонуванню продукції ТМ "Левада", як якісного та органічного продукту з Європи. Також довелося враховувати і регіональну специфіку. Жителі Синьцзян-Уйгурського автономного району - це перважно мусульмани, відповідно вся продукція повинна відповідати стандартам "Халяль" і мати відповідне маркування ".

 

У продуктовій лінійці, яку виводить компанія "Левада" на китайський ринок, крім різних варіантів вареників, також будуть представлені заморожене тісто і готові заморожені вироби з нього (круасани і штруделі), мафіни, млинці з начинкою. У китайських споживачів все більшою популярністю користуються європейські органічні продукти харчування і напівфабрикати, які дозволяють істотно економити час.

 

Дмитро Волков, Засновник "Левада": "В даний час ми експортуємо свою продукцію в 9 країн світу, і в цьому році хочемо істотно розширити географію експорту. Ми покладаємо великі надії на Китай, думаю, що наш український продукт припаде до смаку китайським сім'ям. Я хотів би відзначити якість і рівень роботи нашого партнера в реалізації цього проекту - компанію "Fialan". Їх фахівці дійсно знають, як працювати з Китаєм, як оперативно і правильно вирішувати будь-які питання, які, безумовно, виникають в процесі переговорів з потенційними клієнтами. Упевнений, що найближчим часом нашу продукцію можна буде купити в китайських супермаркетах ".

Зараз ви читаєте новину «ТМ Левада виходить на ринок Китаю за підтримки Фіалан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі