середа, 26 червня 2013 10:00

Стартували зйомки дитячого гумористичного кіножурналу "Вот так!"
27

Як змусити хлопця віддати найцінніше, що він має? Чого домагаються батьки, коли записують дитину у гуртки та секції? Хто висмоктує з п'ятикласників сили вночі? Ні, це не трилер і не журналістське розслідування – це перший сезон дитячого гумористичного кіножурналу "Вот так!", зйомки якого розпочалися 26 червня 2013 року в м. Київ.

Виробництво нових серій кіножурналу проходить на базі Київської кіностудії дитячих та юнацьких фільмів. В першому сезоні буде знято три серії: "Роздільне харчування", "Перевантаження", "Кровопивця".

Головні та другорядні ролі в кіножурналі грають звичайні діти та учні театральних шкіл: Данило Коваленко, Настя Валовик, Данило Курінний, Сніжана Одуд, Данило Чураков і Аліша Андані. Також у фільмі задіяні професійні актори театру та кіно: В'ячеслав Рак, Дмитро Нефедов, Євгеній Казанцев, Ірина Гатун, Валерія Нечистик, Поліна Голованова та Світлана Брагіна.

Прем'єра першого сезону відбудеться у вересні 2013 року. Нові серії будуть розміщені на офіційному каналі кіножурналу "Вот Так!" на Youtube.com і на сайті www.vottak.tv.

Кіножурнал "Вот так" - це короткометражні гумористичні та повчальні фільми, не пов`язані спільним сюжетом або героями. Його головне завдання – показати життя сучасної дитини і привернути увагу батьків, вчителів до тих проблем, з якими кожного дня стикаються діти.

Проект "Вот так!" був запущений в 2011 році на базі Київської кіностудії дитячих та юнацьких фільмів суспільним діячем Олександром Коноваловим. Джерело фінансування фільму – самозабезпечення та внески приватних осіб. Виконавчий продюсер – Ткачук Олена. Режисер проекту – Роман Процик.

Пілотні серії кіножурналу:

"Вуду" - http://vottak.tv/our-video#2/voodoo

"Лінь" - http://vottak.tv/our-video#1/%D0%9B%D0%B5%D0%BD%D1%8C

"Почуття" - http://vottak.tv/our-video#3/chuvstva

Зараз ви читаєте новину «Стартували зйомки дитячого гумористичного кіножурналу "Вот так!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі