вівторок, 13 липня 2021 10:00

Прокат авто в Києві

  TopRent - компанія надає якісні і охайні автомобілі в робочому стані
TopRent - компанія надає якісні і охайні автомобілі в робочому стані

Для того щоб відчувати себе комфортно і мобільно може знадобитися оренда автомобіля в найкоротші терміни, для організації дозвілля або важливих зустрічей. У компанії Toprent автопрокат можливий в будь-який час, з широкого асортименту машин представлених як в економ класі, так і в преміум.

Чому люди вважають за краще Toprent для оренди авто в Києві?

У компанії Toprent оренда авто в Києві можлива для водія, який має досвід водіння від двох років, а також вік від 21 років. Щоб оформити договір оренди, достатньо приїхати в офіс для підписання документа і внесення заставної суми.

При бажанні, можна замовити подачу автомобіля за додаткову плату в будь-яке місце, де і буде оформлений договір про взяття авто в оренду на певний термін.

Компанія Toprent не обмежує клієнтів, тому орендувати автомобіль можна від трьох днів і більше.

Варто відзначити, що чим довше оформлений договір прокату, тим вартість оренди авто нижче.

Для того щоб стати щасливим володарем транспортного засобу досить надати:

● паспорт;
● ІПН;
● водійське посвідчення.

Надана машина напрокат може використовуватися для подорожей або важливих зустрічей. Пересуватися на авто можна по всій території країни. Компанія не обмежує лімітом км пересування взятої машини на прокат, але є середні показники щоденного км, при превішеніі якого, необхідно просто доплатити за використання авто понад норму.

Широкий вибір якісних автомобілів на прокат

Якщо потрібна оренда надійних автомобілів, то варто скористатися послугами компанії Toprent, так як всі транспортні засоби перед видачею перевіряються і мають презентабельний зовнішній вигляд.

У нас можлива оренда машин:

● Економ класу;
● Середнього класу;
● Преміум класу.
● Мінівенів
● Позашляховиків

Для зручності, оренда машини може бути попередньо оформлена по телефону або через форму на сайті. Можна вибрати авто і забронювати його на певний проміжок часу.

Хочете взяти машину на прокат, щоб насолодитися потужним транспортним засобом? Тоді варто оформити оренду разом з професійним і досвідченим водієм, який дозволить отримати справжні емоції і драйв.

Можна взяти такі автомобілі в оренду і отримати насолоду від комфортом і якісної поїздкою.

● Ford Fiesta manual;
● Chevrolet Cruze Sedan;
● Hyundai Sonata;
● Infiniti Q30;
● Mitsubishi ASX.

  TopRent - компанія надає якісні і охайні автомобілі в робочому стані
TopRent - компанія надає якісні і охайні автомобілі в робочому стані

Завдяки нашій компанії прокат авто в Києві стає простим завданням як для гостей, так і жителів столиці. Надається прокат автомобіля в Києві на простих, прозорих і зрозумілих умовах. Всі нюанси оренди обумовлюються під час підписання договору та внесення заставної суми, яка повертається відразу після повернення авто і його оцінки.

TopRent - компанія надає якісні і охайні автомобілі в робочому стані, що відповідають технічним вимогам і побажанням клієнта.

Зараз ви читаєте новину «Прокат авто в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі