пʼятниця, 26 січня 2018 16:07

Онлайн-майданчик MoyGarderob - ресурс, де можна купити або продати брендові речі

Онлайн-майданчик MoyGarderob - ресурс, де можна купити або продати брендові речі
Новий онлайн-майданчик MoyGarderob - ідеальний ресурс для шоперів

Новий онлайн-майданчик MoyGarderob - це просто ідеальний ресурс для шоперів, які хочуть мати модні речі і при цьому заощадити гроші або заробити їх.

Кожній жінці знайома ситуація, коли шафа повна речей, а надіти нічого. І що ж робити? Носити те, що є або ж в черговий раз сходити в торговий центр. Так, шопінг - це добре, але брендові речі коштують занадто дорого. Залишаються тільки секонд-хенди. Але для цього потрібно мати талант у пошуках нормальних речей серед всіх пропозицій.

А може не варто впадати в крайнощі, коли є онлайн-майданчик MoyGarderob. Це просто ідеальний ресурс для шоперів, які хочуть мати модні речі і при цьому заощадити гроші.

Здавалося б, що це нереально. Але на сайті ви знайдете саме такі пропозиції.

Особливості майданчика:

Ніякого шахрайства і обману. Так як після оплати коштів гроші до підтвердження отримання доставки зберігаються на рахунку MoyGarderob. І тільки після підтвердження перераховуються продавцю. Якщо ви протягом 3 днів не підтверджуєте самі, то їх автоматично переведуть продавцю.
Достовірна інформація. Так що кофти, джинси, куртки і т.п. пропонуються в ідеальному стані.
Прийнятна вартість. Тут не виставлять космічну суму зі знижкою всього лише в 10% від початкового витраченого бюджету на покупку.

Але якщо ви думаєте, що на сайті вказана остаточна вартість, то ви помиляєтеся. У вас є можливість торгуватися за вподобану річ. Інші аналогічні майданчики не пропонують таку можливість.

Як запропонувати свою вартість?

Ви просто натискаєте на відповідну кнопку, яка є в кожному товарі.

  • 1. У спеціальному полі вказуєте вашу суму і підтверджуєте.
  • 2. Тепер залишається тільки чекати відповіді самого продавця. Він схвалить або відхилить запропоновану вартість.
  • Мабуть, вам більше ніде не вдасться торгуватися за брендові речі. Так що не пропустіть свій шанс.

    Ну, де ви ще зможете знайти брендові сукні або спідниці зі знижкою в 60% -70%. Тільки на MoyGarderob. Нехай у вас більше ніколи не виникає питання, а що ж вдягти. Так як в шафі будуть тільки модні речі.

Зараз ви читаєте новину «Онлайн-майданчик MoyGarderob - ресурс, де можна купити або продати брендові речі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі