понеділок, 09 листопада 2020 12:07

NovuMedical відгуки клієнтів створили ажіотаж навколо обладнання

NovuMedical відгуки клієнтів створили ажіотаж навколо обладнання
Під час презентації можливостей масажного обладнання від Асоціації NovuMedical буде представлена вся лінійка компанії

Вже наступного тижня пройде чергова презентація можливостей масажного обладнання від Асоціації NovuMedical, де буде представлена ​​вся лінійка компанії. На заході ви зможете не просто послухати про можливості оздоровлення в домашніх умовах, що стає все більш актуальним, а й протестувати обладнання на собі. Всі бажаючі зможуть записатися на серію безкоштовних сеансів тепло-масажного оздоровлення.

В умовах дефіциту часу можливість оздоровлення в домашніх умовах ставає актуальною в усьому світі. Люди хочуть, перебуваючи в звичних, комфортних умовах і виконуючи свої домашні справи, покращувати свій стан і фізичну форму. Саме цю можливість дає обладнання Асоціації НовуМедікал.

Крім можливості отримати серію безкоштовних сеансів в демонстраційних центрах з професійними консультантами, компанія пропонує послуги з оренди обладнання. І саме ця нова опція створила справжній ажіотаж в NovuMedical відгуки про яку почали швидко поширюватися по мережі.

На зустрічі буде представлено все тепло-масажне обладнання компанії: NovuEye, NovuHeat, BodyHealth, TopRelax і Moxi. Для того, щоб записатися на презентацію в один із центрів, достатньо зайти на офіційний сайт www.novumedical.org, відвідати групи компанії в соціальних мережах або зв'язатися з фахівцями NovuMedical будь-яким іншим зручним способом.

Як і де буде проходити презентація?

Презентації щотижня проводяться у всіх демонстраційних центрах асоціації NovuMedical. Сам формат заходів багатьом здасться нестандартним: вже на вході відчувається тепло, домашній затишок і комфорт. Екосистема і взаємодія всередині збудовані так, що ви не просто приходите на якийсь рекламний захід, а перебуваєте на зустрічі друзів, на довгоочікуваному сімейному святі.

У центрі з вами будуть працювати професіонали, які продемонструють ефективність і особливості обладнання, покажуть, як можна використовувати його щодня. Протестувавши системи, відвідуючи презентації і заняття в центрі, можна буде прийняти рішення про купівлю або оренду.

Novumedical відгуки і досвід асоціації підтверджують якість

Асоціація працює в країнах Європи і Азії вже більше 7 років. На даний момент офіційні представництва компанії є вже в 7 країнах і налічують понад 100 центрів, де щодня працюють сотні людей. І все заради того, щоб кожна людина мала можливість займатися підтримкою і зміцненням свого здоров'я в домашніх умовах. На благо спільної мети працюють і десятки співробітників заводів в Японії і Кореї, де системи щодня покращуються і модернізуються, а їх лінійка - поповнюється.

Про ефективність та якість обладнання НовуМедікал відгуки в мережі щодня залишають сотні людей, і компанія пишається, що змогла допомогти кожному з них.

Зараз ви читаєте новину «NovuMedical відгуки клієнтів створили ажіотаж навколо обладнання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі