вівторок, 19 грудня 2017 11:35

Кредити онлайн на карту: правила оформлення заявки

Багато вже чули про можливість отримання онлайн кредитів на карту без довідок про доходи та поручителів. Про це говорять яскраві реклами на тв-екранах, бігбордах та в інтернеті. Але, щоб скористатися послугами фінансової організації, потрібно правильно оформити заявку.

  Корисні поради з правильного оформлення заявки для онлайн кредитування
Корисні поради з правильного оформлення заявки для онлайн кредитування

Оформлення кредитів онлайн поетапно

Перш ніж заповнювати заявку на онлайн кредит, потрібно провести коротке дослідження і відвідати кілька сайтів мікрофінансових організацій. Кожна з них буде пропонувати свої умови з кредиту. Як правило, у багатьох установ перший кредит дуже низький - від 0,01 до 1%.

Але це не показник і важливо звертати увагу на наступні платежі.

Після того, як ви визначитеся з МФО, слід приступити до наступних етапів оформлення кредиту:

1. Реєстрація та авторизація. Для цього позичальнику необхідно буде придумати і ввести логін і пароль для входу в особистий кабінет на сайті.
2. Заповнення анкети. На наступному етапі від вас буде потрібно заповнити всі поля в анкеті користувача. А саме: ПІБ, дата народження, серія та номер паспорта, ідентифікаційний код, сфера роботи, сума щомісячних доходів та номер банківської карти.
3. Верифікація карти. Щоб підтвердити наявність карти, система запропонує пройти просту процедуру. Спочатку необхідно буде ввести дані по карті, потім через онлайн банкінг подивитися, яка сума (від 0,9 до 5 грн) буде знята з клієнтського рахунку. Її необхідно ввести в поле питання.
4. Подача заявки. Необхідно ввести суму позики і період кредитування, а система відразу ж видасть інформацію щодо суми повернення. Якщо підсумковий відсоток або термін не влаштує клієнта, умови тут же можна змінити. Потім необхідно підтвердити заявку.
5. Очікування результату. Протягом 5 хвилин після подачі заявки з клієнтом може зв'язатися консультант МФО, щоб уточнити деталі позики. Ця процедура швидше формальна, ніж наглядова. Після затвердження заявки грошові кошти надходять на банківську карту через 1 хвилину.

Як бачимо, процес отримання грошових коштів на карту простий і швидкий.

Зараз ви читаєте новину «Кредити онлайн на карту: правила оформлення заявки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі