понеділок, 31 травня 2021 12:27

Компанія в Європі - перший крок до масштабування бізнесу

Компанія в Європі - перший крок до масштабування бізнесу
Незважаючи на різницю країн, в Європі є загальний стандарт реєстраційних дій. Фото: Budapest Business Journal

Більшість контрагентів з великим задоволенням будуть співпрацювати з компанією, яка зареєстрована в Європі. До неї більше довіри. Для багатьох, хто хоче розвивати свій бізнес, реєстрація компаній в Європі є першим етапом. Європейський союз з великим задоволенням приваблює іноземних інвесторів, надаючи їм велику кількість переваг.

Однак процедура реєстрації може викликати кілька запитань, особливо у новачків. У цій справі потрібно покластися на професіоналізм і досвід фахівців. Ними є представники компанії "Incluence Limited", які готові надати консультації і виконати фактичні роботи.

Особливості реєстраційних дій

Процедура і алгоритм реєстрації мають певні особливості. Іноді буде простіше зареєструвати компанію в США, але вона не всім потрібна, тим більше там все одно є свої моменти. Попередньо підприємцю необхідно підготувати наступні документи:

• внутрішній і закордонний паспорт бенефіціара;
• будь-який формат доказу його місця проживання;
• підтвердження платоспроможності.

Незважаючи на різницю країн, в Європі є загальний стандарт реєстраційних дій, і він не залежить від регіону реєстрації. Необхідно вибрати основний вид діяльності, підібрати або орендувати юридичну адресу, підготувати установчі документи відповідно до законодавства тієї країни, де буде відбуватися реєстрація, а також відкрити тимчасовий банківський рахунок для формування статутного капіталу.

Обов'язково необхідно надати нотаріально завірений підпис всіх учасників. Відкриттям компанії в Європі вважається її реєстрація в Торговому Реєстрі країни. Після цього піде відкриття в банку основного рахунку, після чого компанія може почати свою діяльність.

Переваги європейського бізнесу

Перше і головне достоїнство - це більш комфортний клімат для бізнесу. Навіть елементарно можна відкрити компанію в Польщі і з перших днів користуватися перевагами бізнесу. Серед інших достоїнств необхідно сформувати такий перелік:

• сучасна інфраструктура;
• низькі ставки по кредитах;
• наявність декількох вільних економічних зон;
• величезні ринкові перспективи;
• високий рівень платоспроможності;
• гнучке оподаткування.

Всю допомогу щодо розвитку бізнесу в Європі можна отримати від фахівців фірми "Incluence Limited". Вони врахують вимоги бізнесменів і дадуть свої рекомендації.

Зараз ви читаєте новину «Компанія в Європі - перший крок до масштабування бізнесу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі