пʼятниця, 02 квітня 2021 13:19

Гарячі тури — заощаджуйте на комфортному та якісному відпочинку

Гарячі тури — заощаджуйте на комфортному та якісному відпочинку
Гарячі тури, останнім часом, стають досить популярними

Напевне кожен, кому подобається подорожувати, мріє побувати на шикарному відпочинку за невеликі кошти. А особливо коли літо ще не скоро, а так хочеться на море, полежати біля басейну, поїсти делікатеси з холодним мохіто.

Думаєте, полетіти до Туреччини зараз дорого? Помиляєтесь. Завдяки hottours.in.ua. це доступно та дешево.

Гарячі тури, останнім часом, стають досить популярними, оскільки люди почали розуміти, що краще відпочити закордоном, ніж за такі ж самі гроші в Україні. В травні в Туреччині розпочинається сезон, готелі ще не заповнені, а тому, щоб залучити нових клієнтів, пропонуються знижки.

Для, того, щоб придбати тур, не обов'язково йти в офіс туристичної агенції. Ви можете просто зайти на сайт, натиснути кнопку "Купити" і з вами зв'яжеться менеджер компанії. Сертифікат ви отримаєте на електронну пошту. В поїздку з собою потрібно взяти біометричний паспорт та валізу з необхідними речами: декілька футболок, шорти, купальник. Також ви можете обрати тур як на тиждень так і на день-два.

Якщо в процесі відпочинку у вас виникатимуть якісь питання, то в готелі є представники, які допоможуть все вияснити.

Багато хто запитує, чи потрібно з собою брати якісь додаткові кошти і скільки? Якщо ви любитель дискотек, екскурсій чи наприклад, підводного пірнання, то звісно потрібно буде додатково потратитись. Але якщо перебувати весь час в готелі, то нічого не потрібно.

"Минулого року придбали з дружиною тур. Цікавили саме гарячі тури в Туреччину. Враження просто неймовірні. Причому реальна економія грошей. Єдине, що тур треба брати за декілька днів. Але, і в мене і в дружини якраз була невикористана відпустка, тому без вагань скористались такою приємною можливістю. Тиждень ми провели на березі Середземного моря, поїдаючи фрукти насолоджувались сонцем. Готель дуже сподобався, з басейном, чисті номера, їжа вся свіжа, і при чому вибір страв в ресторані дуже різноманітний. Проживали ми в 3-х зірковому готелі, але обслуговування реально на цілих 5. Декілька разів відвідували дискотеки, танцювали. Загалом повернулись в дуже гарному настрої, і цього року обов'язково знову "ловитимемо" гарячий тур", - розповідає вінничанин Дмитро Богданов.

Відпочивайте красиво, отримуйте задоволення від подорожі. А лише раз обравши гарячий тур в Туреччину, ви закохаєтесь в цю країну, і будете хотіти повернутись сюди ще раз.

На hottours.in.ua представлена детальна інформація про гарячі тури. Обираєте тур - якщо все влаштовує, оплачуєте карткою і вперед на відпочинок.

Бажаєте комфортно та економно відпочити — тоді hottours.in.ua саме для вас!

Зараз ви читаєте новину «Гарячі тури — заощаджуйте на комфортному та якісному відпочинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі