вівторок, 19 листопада 2013 11:31

Де найкраще зустрічати Новий Рік?

 

- Цього року під Новий Рік відкривається новий екоготель "Київська Русь – Буковель", - каже львів'янка Маргарита Горностай. Разом із чоловіком вирішили там зустрічати Новий Рік.

У грудні цього року у мальовничому куточку Карпат відкривається унікальний чотиризірковий екоготель "Київська Русь — Буковель". У готелі все спроектовано та облаштовано так, щоб клієнти відчули неймовірний комфорт та отримали незабутні враження. При його будівництві використовували екологічно чисту деревину, оброблену матеріалами на водній основі з мінімальним вмістом шкідливих речовин. Екодизайн готелю, вдале місцерозташування, незабутній краєвид,  гостинний та висококваліфікований персонал задовольнять бажання найвибагливіших гостей.

У екоготелі "Київська Русь-Буковель" облаштують 38 комфортабельних номерів. Один з них – люкс-преміум. 10 номерів будуть люкс дворівневий, три – делюкс дворівневий. Два номери зроблять напівлюксом і 22 будуть стандартні номери.

Готель "Київська Русь" розташований на гірськолижному курорті Буковель, за 5 хвилин ходьби від підйомника. До послуг гостей - прокат лижного спорядження, сауна, масаж і фітнес-центр. Бездротовий доступ до Інтернету (Wi-Fi) надається безкоштовно.

Комфортабельні звуконепроникні номери оформлені в теплих тонах й обставлені сучасними меблями. У розпорядженні гостей телевізор із плоским екраном і кабельними каналами та окрема ванна кімната з душем і безплатними туалетно-косметичними засобами.

У готелі "Київська Русь" працює бар і ресторан української кухні. До послуг клієнтів - караоке, більярд, прокат велосипедів та безкоштовна автостоянка.

В готелі для клієнтів пропонують ряд акцій. За проживання дітей до 5 років не беруть плати. У кожному номері стоїть додаткове дитяче ліжко.

При бронюванні номеру за 1 місяць до запланованого заїзду, Ви гарантовано отримаєте знижку на проживання у розмірі 5%!

Буковель — український гірськолижний курорт біля підніжжя гори Буковель, неподалік від села Поляниця Яремчанської міської ради, на висоті 900 метрів над рівнем моря, за 30 км від міста Яремче. Найбільший і найсучасніший гірськолижний курорт в Україні. Курорт має рекордну для України кількість витягів, розвинену інфраструктуру. Транспортне сполучення через гірську дорогу. Там є ціла мережа ресторанів та крамниць, снігові гармати.
Довжина трас – 51 тис м. 100 відсотків обладнано снігонапилюючим устаткуванням. Довжина трас - від 300 до 2300 м. Класифікація трас - сині, червоні, чорні. Пропускна здатність всіх витягів становить біля 30 тис чол./год. Одночасно на схилах може комфортно знаходитись 12 тис людей.
Додатково пропонують ратраки, вечірнє катання, хейлітури ( катання на лижах чи сноуборді з застосуванням гелікоптера), прокат спорядження, школи лижників, ковзанка, прокат снігоходів, велопарк, електроскутери.

e-mail: [email protected]

телефон: +380673343311, +380504643344

http://kr-bukovel.com.ua/

Зараз ви читаєте новину «Де найкраще зустрічати Новий Рік?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі