середа, 23 вересня 2020 13:24

Apple представила iPad Air четвертого покоління

IPad Air 4 є планшетом досить професійного рівня, враховуючи його відносно доступну ціну. Відзначаючи 10-річчя iPad, цей новий планшет відрізняється сучасним дизайном і максимальною швидкістю серед усіх iPad за ціною менше 600 доларів.

  Новий планшетом  IPad Air 4 відрізняється максимальною швидкістю серед усіх iPad за ціною менше 600 доларів
Новий планшетом IPad Air 4 відрізняється максимальною швидкістю серед усіх iPad за ціною менше 600 доларів

IPad Air 4 оснащений трохи більшим 10,9-дюймовим дисплеєм з більш тонкими рамками, більш швидким чіпом A14 Bionic і підтримкою Magic Keyboard. Apple нарешті представила iPad Air 4, і це виглядає як фантастична нова версія одного з найкращих планшетів. З iPad Air 4 планшет Apple середнього класу тепер більше схожий на iPad Pro, ніж будь-коли раніше, і в деяких областях він дійсно здається краще.

Великі оновлення включають новий дизайн в стилі iPad Pro, датчик TouchID всередині кнопки живлення і перехід на USB-C. Тепер є кілька варіантів кольору, перше використання чіпа A14 і підтримка безлічі аксесуарів, які раніше були "професійними".

Дизайн iPad Air 4

IPad Air 4 дуже схожий на iPad Pro, у нього плоска задня і бічні сторони, закруглені кути і екран, що закриває більшу частину передньої частини. Apple зберегла датчик TouchID, однак тепер він вбудований в кнопку живлення, тому працює приблизно так само, як на MacBook. Тут немає системи розблокування FaceID, що є ще однією відмінністю цього пристрою від iPad Pro. Внизу знаходиться новий порт USB-C (ура), і ви можете підключити його до Magic Keyboard для більш продуктивної роботи. Цей порт USB-C здатний передавати дані зі швидкістю 5 Гбіт/с і може керувати зовнішніми моніторами 4К. Ще одна новинка на цей раз - це багато кольорів. Ви можете отримати iPad Air у п'яти відтінках, включаючи новий синій і зелений.

Дисплей iPad Air 4

IPad Air 4 матиме 10,9 - дюймовий екран, що трохи менше, ніж у 11-дюймового Pro. Більшої версії з екраном 12,9 дюйма не буде. Цей дисплей виглядає фантастично, з колірним охопленням P3 і роздільною здатністю 2360 x 1640 пікселів. Він також повністю ламінований, тому буде здаватися, що ви дійсно торкаєтеся цих пікселів.

Характеристика процесора і камера iPad Air 4

Всередині iPad Air 4 знаходиться новий чіп A14 Bionic, який буде працювати на прийдешньому iPhone 12 . Apple рекламує це як поліпшення продуктивності процесора на 40% і графіки на 30% в порівнянні з попереднім iPad Air. Як це співвідноситься з продуктивністю на iPad Pro, ще належить побачити. A14 Bionic також включає новий 16-ядерний нейронний движок і поліпшені можливості машинного навчання. Що стосується камери, ви отримаєте 7-мегапіксельну камеру FaceTime HD на передній панелі з діафрагмою f/2.2, можливістю захоплення відео 1080p зі швидкістю 60 кадрів в секунду і Smart HDR. Переверніть пристрій, і ви отримаєте 12-мегапіксельний сенсор, такий же, як на iPad Pro (тільки без LiDAR). Також, є підтримка Wi-Fi 6, стереодинаміки, з'єднання LTE на 60% швидше, і він буде поставлятися з iOS 14.

Зараз ви читаєте новину «Apple представила iPad Air четвертого покоління». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі