пʼятниця, 07 квітня 2017 10:40

Американські сайти одягу: ексклюзивні товари з доставкою в Україну

Американські сайти одягу: ексклюзивні товари з доставкою в Україну
Як і де де українці можуть зробити вигідне замовлення одягу?

Чоловічий та жіночий брендовий одяг, модні речі для дітей і підлітків, спортивна екіпіровка та багато іншого — все це американські сайти одягу, де українці можуть зробити вигідне замовлення. Багатий вибір товару та ексклюзивні знижки і розпродажі тепер доступні і в Україні. Досить зареєструвати американську адресу в EasyXpress і вказати її при покупці, щоб уже через 7-10 днів забрати посилку в найближчому відділенні пошти.

EasyXpress рекомендує розглянути на сайті всі категорії товару, а також відвідати онлайн-аукціони, щоб вибрати інтернет-магазин з найнижчими цінами і якісним одягом та взуттям. При заповненні електронної заявки необхідно вказати американську адресу, оскільки часто найцікавіші пропозиції доступні тільки для громадян США.

Зареєструвати фізичну адресу можна за допомогою сервісу EasyXpress — це безкоштовна послуга, доступна для всіх українців. Для оплати товару необхідно мати банківську картку міжнародного зразка і кілька хвилин вільного часу. Процедура проводиться онлайн і не становить ніяких труднощів навіть для тих, хто вперше робить покупки в мережі магазинів у США.

Безпека доставки досягається шляхом страхування посилки, а також можливістю моніторингу для з'ясування місцезнаходження вантажу. Своєчасна реєстрація кожної нової посилки дозволяє безперешкодно пройти митний контроль з дотриманням усіх вимог, що стосуються її вартості (не вище 150 євро). Доставка авіарейсом займає всього кілька днів, а після прибуття посилки в Україну клієнти EasyXpress відразу ж отримують повідомлення.

Для зниження витрат існує ряд заходів, що включають об'єднання декількох замовлень в одну посилку для доставки в Київ, полегшення упаковки та інші заходи, які повністю бере на себе компанія. Всі умови обслуговування можна уточнити на офіційному сайті, а також за вказаними телефонами. Своєчасні рекомендації та допомога при реєстрації, покупці або оплаті товару допоможуть швидко і без проблем купити брендові речі, відвідавши американські сайти одягу та взуття.

Зараз ви читаєте новину «Американські сайти одягу: ексклюзивні товари з доставкою в Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі