четвер, 21 лютого 2019 11:47

Алло: офіційні ціни і дата старту продажів Samsung Galaxy S10 в Україні

Компанія Алло оголосила ціни на свіжо представлену серію Samsung Galaxy S10 і дату офіційного старту продажів в Україні.

Офіційна ціна на молодшу модель Samsung Galaxy S10e складе від 24 999 грн; версія Galaxy S10 обійдеться в 29 999 грн, а вартість самої старшої моделі Galaxy S10 Plus очікується від 32 999 грн.

  Компанія Алло назвала ціни на нову серію Samsung Galaxy S10
Компанія Алло назвала ціни на нову серію Samsung Galaxy S10

Світовий старт продажів, включаючи Україну, запланований на 8 березня, але в інтернет-магазині Алло вже доступна можливість зробити попереднє замовлення з цікавою механікою: всі клієнти, хто оформить попереднє замовлення в період 20.02 - 7.03 і викупить його після старту продажів, гарантовано отримають в подарунок свіжо представлені навушники Samsung Galaxy Buds, які, до речі, можуть заряджатися без проводів прямо від корпусу Samsung Galaxy S10 і S10 Plus. Також, для всіх покупців, хто оформить попереднє замовлення, продажі почнуться на тиждень раніше.

Нагадуємо, що 20 лютого, в сонячному Сан Франциско, відбулася презентація Samsung Galaxy Unpacked. На презентації були представлені флагмани Samsung 2019 року, а саме Samsung Galaxy S10 Lite, S10 і S10 Plus, а також перший на ринку розкладний смартфон з подвійним дисплеєм - Samsung Galaxy Fold, який, на жаль, в найближчому майбутньому не очікується на українському ринку.

Як і передбачалося, представлені смартфони отримали еволюційне оновлення дизайну. Головна фішка новинок - практично безрамковий, унікальний дизайн лицьової панелі, головна особливість якої, мінімізація верхньої і нижньої рамки за рахунок вбудовування фронтальної камери в правий верхній кут Dynamic Super Amoled HDR + дисплея.

Крім нового дизайну, смартфони отримали повний набір всіх найактуальніших і сучасних фішок, а саме: ультразвуковий сканер відбитків пальців інтегрований прямо в дисплей (у S10 і S10 Plus, у молодшої моделі сканер відбитків залишився на тильній частині корпусу), можливість зарядки інших гаджетів від корпусу самого смартфона (тільки S10 і Plus-версії), захист від води за стандартом IP68, оновлені модулі камери і нові фірмові Dynamic Super Amoled HDR + дисплеї, захищені склом Gorilla Glass 6 (крім молодшої моделі, її захищає Gorilla Glass 5).

За продуктивність смартфонів відповідають 8-ми ядерні процесори Samsung Exynos 9820. Об'єм оперативної пам'яті у всіх моделей починається від 6 ГБ.

Оновлені модулі камери отримали всі новинки. Так, у Galaxy S10 і S10 Plus, сумарно на корпусі розташовані цілих 5 камер - основна потрійна камера 12+12+16 МП (модуль для зйомки портретів, "супер широких" фото і основний модуль) + подвійна Селфі камера 10+8 МП (модуль для зйомки портретів і основний модуль). Молодша ж версія позбавлена ​​можливості зйомки широких фото і розмиття фону у фотографій, знятих на фронтальну камеру.

Зараз ви читаєте новину «Алло: офіційні ціни і дата старту продажів Samsung Galaxy S10 в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі