середа, 10 лютого 2021 19:54

Як вразити свою половинку в День святого Валентина

14 лютого у світі відзначають День святого Валентина. До свята у закоханих заведено готувати один одному подарунки. І, за традицією, виника проблема – "Що ж дарувати?".

Насправді, варіантів безліч, але, якщо ви хочете дійсно здивувати і потішити свою половинку, то чашкою із сердечком чи парними футболками не обійдеться. Натомість пропонуємо звернутися в секс шоп. Чомусь багато людей вважають, що товари з інтимних магазинів призначені для самотніх, але це зовсім не так. Вони допоможуть закоханим бути більш відкритими один з одним та ближчими. І, звичайно, зроблять сексуальне життя яскравішим. Погодьтеся, - те що потрібно у День закоханих.

Які ж саме товари із секс шопу найкраще підійдуть для пар, допомагали розбиратися фахівці інтернет-магазину інтимних товарів "Тет-а-тет".

Лубриканти

Це універсальний засіб, що підійде як для мастурбації, так і для сексу – з іграшками або без. Вони допоможуть підвищити збудження та отримати максимальне сексуальне задоволення. До того ж є величезний вибір гелів, вони можуть бути ароматизованими, солодкими із смаками або ж із стимулюючим ефектом.

 

Вібратор

Вібратор допоможе урізноманітнити секс, продовжити його тривалість та обрати темп, який наблизить пару до кульмінації. Крім того, такі іграшки призначені не лише для жінок, є і для чоловіків. Вібратори зроблені із різних матеріалів, мають різні форми та розміри, тому кожна пара знайде той, що підійде саме їй.

 

Масажні масла та аромасвічки

Такі речі допоможуть створити дійсно романтичну атмосферу. Крім того, переконані, що ніхто із ваших половинок не відмовиться від приємного масажу в День закоханих.

Білизна

Підсолодити стосунки зможе мереживна сексуальна білизна. Вибір такого подарунку для жінки допоможе обранцеві реалізувати свої фантазії, адже він сам обирає, в якому образі буде його кохана. В секс шопах такий подарунок можна придбати навіть їстівний.

БДСМ-набори

Це подарунок для найбільш сміливих та найменш скромних. Проте пари можуть почати спершу із використання наручників чи флогерів. Це однозначно принесе у ваше сексуальне життя нові і незабутні відчуття.

Також можна створити подарунковий бокс, зібравши іграшки, які подобаються вашій половинці. Наприклад, іграшки для парної мастурбації, інтимні вібруючі гаджети для нього та неї, еротичну білизну, наручники та пов'язки.

 

Магазин "Тет-а-тет" є великим дистриб'ютором товарів інтимного призначення. Пропонує понад 50 видів виробів, здатних урізноманітнити сексуальне життя. Продукція сертифікована і проходить перевірку перед відправленням. Клієнтів мають порадувати доступні ціни та постійні знижки. Магазин гарантує повну конфіденційність під час доставки замовлення.

Зараз ви читаєте новину «Як вразити свою половинку в День святого Валентина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі