четвер, 09 квітня 2009 17:50

Учні вбили сторожа школи

Уранці 26 березня директор Попівської школи на Миргородщині першим прийшов до школи. У кімнаті біля спортзалу знайшов мертвого сторожа закладу Володимира Козинського, 40 років.

— Попередньо встановлено, що людина померла від ударів у різні частини тіла. Коло підозрюваних встановлено. Вирішується питання про взяття їх під варту, — розповідає 33-літній Олександр Корнієнко з Миргородського міськрайвідділу міліції.

У селі переповідають, до вбивства причетні два 17-річні школярі та 18-літній учень профтехучилища. Всі жителі села. Періодично в спортзалі займалися фізичними вправами.

Того вечора компанія молодих людей із восьми осіб святкувала день народження друга. Запросили до застілля Володимира Козинського. Потім вирішили на ньому відпрацювати прийоми рукопашного бою. Сторож  від ударів упав. Учні його вдарили ще кілька разів ногами. Чоловік почав хрипіти. Учасники побиття вийшли надвір, захлопнули двері на замок. Розійшлися по домівках, навіть не поцікавившись станом Володимира.

У сільраді та школі про вбивство говорити не хочуть.

Із першою дружиною Козинський розлучився. Жив цивільним шлюбом із жінкою, в якої є син. У селі кажуть, Володимир кілька років тому випивав, але закодувався.

Зараз ви читаєте новину «Учні вбили сторожа школи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі