пʼятниця, 23 листопада 2007 18:39

Сергієві Долганському "Ворскла" знімає квартиру

  Воротар футбольного клубу ”Ворскла” Сергій Долганський: ”Ніби й створюємо ситуації, коли можна забити гол, але чомусь не виходить”
Воротар футбольного клубу ”Ворскла” Сергій Долганський: ”Ніби й створюємо ситуації, коли можна забити гол, але чомусь не виходить”

Сьогодні футбольний клуб "Ворскла" грає в Полтаві з ужгородським "Закарпаттям".

У разі перемоги полтавці піднімуться на сходинку вище — 12-те місце в турнірній таблиці. Через серію попередніх програшів команда, ймовірно, так і залишиться в другій половині таблиці. Воротар "Ворскли" 33-річний Сергій Долганський каже, що висновки робити рано, бо чемпіонат закінчиться наприкінці травня 2008-го.

Коли "Ворскла" почне вигравати?

— На початку сезону все складалося добре. Вдома обігрували "Дніпро", "Арсенал". На виїзді пристойно грали з "Шахтарем". Потім була гра, але не було результатів. Поступово це накопичувалося. Хлопці в команді молоді. Їм за таких обставин емоційно важко бути в тонусі. Ніби й створюємо ситуації, коли можна забити гол, але чомусь не виходить.

Із домашніх і виїзних ігор які результативніші?

— На виїзді цього сезону ми лише три гри зіграли внічию. Решту програли. А вдома програли лише "Динамо".

Чи з"являться незабаром нові обличчя?

— Запитання до тренера. Можу сказати, що склад команди не змінюється останні два роки. Середній вік гравців — 23 роки. Мені 33. Є на 10 років за мене старші.

Коли програє команда, усю вину перекладають на воротаря?

— Футбол — командний спорт. Результат залежить від спільної гри. Звісно, шукаю свої помилки. Аналізую, щоб у майбутньому їх не припускатися.

Скільки корінних полтавців грає в основному складі?

— Лише захисник Олександр Чижов. Половина складу команди — це серби, хорвати, албанці, румуни.

Чи доцільно купувати іноземних гравців?

— Усе залежить від професійних якостей. Якщо футболіст майстер, то клубу від нього користь.

У яких клубах грали до "Ворскли"?

— У Полтаві граю чотири роки з незначними перервами. До цього був в одеському "Чорноморці", харківському "Металісті", донецьких "Шахтарі" та "Металурзі".

Клуби переманюють грати за них?

— Без коментарів (сміється).

Де живете в Полтаві?

— Клуб для мене знімає квартиру.

Яка зарплатня футболіста?

— Сказати суму не можу, бо це комерційна таємниця клубу. Але можу запевнити, що зарплату нам нараховують офіційно з урахуванням податків.

Зараз ви читаєте новину «Сергієві Долганському "Ворскла" знімає квартиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі