понеділок, 25 липня 2011 07:45

Підприємці не дають перенести ринок

Депутати Шишацької селищної ради вирішили перенести місцевий речовий ринок на околицю райцентру, територію колишньої "Сільгосптехніки". Тепер підприємці торгують із яток у центрі на вул. Леніна.

— Прийшла нова влада і знову взялася за своє, — говорить підприємець Ярослав Горвуц, 38 років. — Розташування ринку зручне для всіх. Тут центр і поряд автостанція. Під час торгівлі перекривають рух транспорту на вулиці. Усі давно до цього звикли. У селищі є об'їзна дорога. Нове місце — це свалка. Поряд немає ні туалету, ні питної води. Хто туди ходитиме.

Колишній сільський голова Шишаків Василь Магда рік тому пояснював, що інша територія не годиться, щоб розмістити всі магазини. Їх близько 150. Згадував, неподалік базару автівка збила чоловіка. Тому й хотіли прибрати ятки з дороги.

Люди говорять, швидше за все, хтось задумав забрати територію.

На новому місці підприємці мали торгувати з 15 липня. Замість того — страйкували. Вийдуть страйкувати й наступного тижня.

Зараз ви читаєте новину «Підприємці не дають перенести ринок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі