четвер, 23 квітня 2009 18:32

Колишнього міліціонера вбила співмешканка

56-річна Катерина із села Ярмаки Миргородського району вбила співмешканця Анатолія.

— Труп 47-річного чоловіка виявили в його помешканні. Експертиза встановила, що вбили ударом ножа в груди. Ніж пошкодив серце, спричинив внутрішню кровотечу. Убивство скоїла співмешканка покійного. Сталося це близько першої години ночі 15 квітня, — розповідає начальник карного розшуку Миргородського міськрайвідділу міліції Руслан Петренко.

У селі кажуть, ця сім"я була лихом для односельців. Постійно пили. Жінка крала все, що можна було продати. Мала судимість за крадіжки. У селі з"явилася 10 років тому. Донька купила їй хату. Нині обидві доньки відмовилися від матері, стосунків із нею не підтримують. Для загиблого будинок у цьому ж селі придбав син. У Ярмаках живе його мати.

Раніше Анатолій працював міліціонером у миргородському витверезнику. За пияцтво його вигнали з міліції.

Правоохоронці розповідають, 15 квітня співмешканці випивали, почали сваритися. Жінка всадила ножа у груди чоловікові й потім викликала фельдшера. Той зателефонував до міліції. Сусіди говорять, наступного дня Катерина розповідала, що чоловік помер власною смертю.

Зараз ви читаєте новину «Колишнього міліціонера вбила співмешканка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі