четвер, 25 вересня 2008 17:19

Катерина Лисенко знайшла подругу Світлану Пересенчук

У редакцію "ГПУ" надійшов лист від Катерини Михайлівни Лисенко (Солов"ян) із селища Опішня Зіньківського району. У ньому вона просить допомогти знайти подругу молодості Світлану Андріївну Пересенчук. "ГПУ" розшукала її за прізвищем чоловіка Володимира. Проте його прізвище Сайфединов, а не Сайфутдінов, як вказала авторка листа. Світлана Пересенчук нині гостює в родичів на Вінниччині. У Полтаві буде за місяць. Тож жінки поки що не зустрілися. Ось що пише Катерина Михайлівна про свою подругу:

"У 1980–1982 роках ми з нею працювали в Полтаві, в Супрунівці біля ДСК була така організація УПТК тресту "Промстрой", керівником якої був Георгій Георгійович Зима. Жили ми з нею в гуртожитку по пров. Шевченка, 1.

Світлана родом із Вінницької області. Нині вона живе, по-моєму, десь на Леваді в Полтаві. У неї троє дітей — Віталій, Маргарита та Валентина. Чоловіка звати Володимиром Сайфутдіновим. Не знаю, чи вони офіційно розписані.

Світлана — красива, добра жінка, із хвилястим чорним волоссям. Десь 1959 року народження.

У мене є її фото з маленьким сином. Воно одне і я боюся його втратити. Для мене воно дороге, тому його вам не посилаю.

Хочу, щоб вона обізвалася. Її контактів не знаю, бо адресу загубила 19 років тому. Хочу попросити в неї пробачення, що я така роззява.

Усі ці роки сумую за нею, хочу її обійняти, і розказати за свою сім"ю. Я працюю на пошті оператором поштового зв"язку. Люблю свою роботу, зустрічі з людьми. Працюю 23 роки на одному місці".

Історик із Полтави Гужва Юрій Миколайович для дослідження підпільної молодіжної організації, що діяла в роки Великої Вітчизняної війни в Полтаві, шукає її трьох членів 1920-х років народження (або їхніх родичів), які виїхали у Львів.

Олепір Ольга Іванівна, народилася 1923 року в селі Кованьківка Полтавського району. У 1960 роках проживала у Львові на вул. Пушкіна, 50, кв. 9.

Касинова Олена Герасимівна. У 1960-х проживала у Львові на вул. Окружній, 76, кв. 2.

Баянов (Баян) Микола Йосипович, народився 1924 року в Полтаві. У 1960-х проживав у Львові на вул. М. Кривоноса, 12б, кв. 11. Працював у трамвайно-тролейбусному управлінні електромонтером.


Шукаєте рідних і близьких людей, колишніх однокласників чи одногрупників, з якими втратили зв"язок, — тоді надсилайте свої історії, фотографії до "Пошукової служби "ГПУ". Вкажіть зворотну адресу, контактні телефони. Ми зв"яжемося з вами, коли людина відгукнеться.

Листи надсилайте на адресу: "Пошукова служба "ГПУ", Полтавська редакція "Газети по-українськи", вул. Гоголя, 20а, м. Полтава, 36011.

Якщо ви побачили знайоме прізвище, будь ласка, скажіть людині, яку розшукують, чи повідомте в редакцію.

Поки що приймаємо оголошення про пошук людей на Полтавщині, Вінниччині та Львівщині.

Зараз ви читаєте новину «Катерина Лисенко знайшла подругу Світлану Пересенчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі