четверг, 25 сентября 2008 17:19

Катерина Лисенко знайшла подругу Світлану Пересенчук

У редакцію "ГПУ" надійшов лист від Катерини Михайлівни Лисенко (Солов"ян) із селища Опішня Зіньківського району. У ньому вона просить допомогти знайти подругу молодості Світлану Андріївну Пересенчук. "ГПУ" розшукала її за прізвищем чоловіка Володимира. Проте його прізвище Сайфединов, а не Сайфутдінов, як вказала авторка листа. Світлана Пересенчук нині гостює в родичів на Вінниччині. У Полтаві буде за місяць. Тож жінки поки що не зустрілися. Ось що пише Катерина Михайлівна про свою подругу:

"У 1980–1982 роках ми з нею працювали в Полтаві, в Супрунівці біля ДСК була така організація УПТК тресту "Промстрой", керівником якої був Георгій Георгійович Зима. Жили ми з нею в гуртожитку по пров. Шевченка, 1.

Світлана родом із Вінницької області. Нині вона живе, по-моєму, десь на Леваді в Полтаві. У неї троє дітей — Віталій, Маргарита та Валентина. Чоловіка звати Володимиром Сайфутдіновим. Не знаю, чи вони офіційно розписані.

Світлана — красива, добра жінка, із хвилястим чорним волоссям. Десь 1959 року народження.

У мене є її фото з маленьким сином. Воно одне і я боюся його втратити. Для мене воно дороге, тому його вам не посилаю.

Хочу, щоб вона обізвалася. Її контактів не знаю, бо адресу загубила 19 років тому. Хочу попросити в неї пробачення, що я така роззява.

Усі ці роки сумую за нею, хочу її обійняти, і розказати за свою сім"ю. Я працюю на пошті оператором поштового зв"язку. Люблю свою роботу, зустрічі з людьми. Працюю 23 роки на одному місці".

Історик із Полтави Гужва Юрій Миколайович для дослідження підпільної молодіжної організації, що діяла в роки Великої Вітчизняної війни в Полтаві, шукає її трьох членів 1920-х років народження (або їхніх родичів), які виїхали у Львів.

Олепір Ольга Іванівна, народилася 1923 року в селі Кованьківка Полтавського району. У 1960 роках проживала у Львові на вул. Пушкіна, 50, кв. 9.

Касинова Олена Герасимівна. У 1960-х проживала у Львові на вул. Окружній, 76, кв. 2.

Баянов (Баян) Микола Йосипович, народився 1924 року в Полтаві. У 1960-х проживав у Львові на вул. М. Кривоноса, 12б, кв. 11. Працював у трамвайно-тролейбусному управлінні електромонтером.


Шукаєте рідних і близьких людей, колишніх однокласників чи одногрупників, з якими втратили зв"язок, — тоді надсилайте свої історії, фотографії до "Пошукової служби "ГПУ". Вкажіть зворотну адресу, контактні телефони. Ми зв"яжемося з вами, коли людина відгукнеться.

Листи надсилайте на адресу: "Пошукова служба "ГПУ", Полтавська редакція "Газети по-українськи", вул. Гоголя, 20а, м. Полтава, 36011.

Якщо ви побачили знайоме прізвище, будь ласка, скажіть людині, яку розшукують, чи повідомте в редакцію.

Поки що приймаємо оголошення про пошук людей на Полтавщині, Вінниччині та Львівщині.

Сейчас вы читаете новость «Катерина Лисенко знайшла подругу Світлану Пересенчук». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі