понеділок, 07 квітня 2008 18:33

Іван Березницький лишився без ноги

28 березня від серцевої недостатності помер житель села Арсенівка Зіньківського району Іван Березницький, 69 років.

— Серце не витримало. Півтора року тому пережив операцію, ампутували ногу. Їздив на інвалідному візку, — розповідає про Березницького голова Ставківської сільради Олег Кріпак, 41 рік. — Міцний був чоловік. Хтозна, чого так сталося. На його похорон мало не все село прийшло, бо немає людини, яку він образив.

Іван Березницький народився в селі Арсенівка. Після школи пішов різноробом до місцевого колгоспу. Пізніше працював теслею і трактористом. Перед виходом на пенсію 20 років був завідувачем свиноферми в Арсенівці. Його дружина Ганна Григорівна працювала там техніком штучного запліднення.

— Хороша сім"я. Авторитетні люди, — додає Кріпак. — Тримали велике господарство. Народили трьох синів. Старший Віктор живе в Бречківці Полтавського району, двоє інших — у Росії. Менший Григорій приїхав на похорон, а середульший Олександр не зміг. Він моряк, був у плаванні біля Китаю.

Зараз ви читаєте новину «Іван Березницький лишився без ноги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі